USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Померла єдина донька короля рок-н-ролу Елвіса Преслі

13 Січня 2023 09:30
У віці 54 роки померла Ліза Марі Преслі – єдина дитина відомого американського співака та музиканта, короля рок-н-ролу Елвіса Преслі.

Про це пише Associated Press з посиланням на її матір Прісциллу Преслі, передає Укрінформ.

«З важким серцем я мушу поділитися жахливою новиною про те, що моя прекрасна донька Ліза Марі покинула нас. Вона була найпристраснішою, найсильнішою та люблячою жінкою, яку я коли-небудь знала», – зазначила Прісцилла.

Ліза Марі померла у четвер, 12 січня, після екстреної госпіталізації через зупинку серця.

Парамедики приїхали на виклик до будинку Преслі у каліфорнійському місті Калабаса, провели серцево-легеневу реанімацію та «встановили, що у пацієнтки є ознаки життя». Після цього її доправили до лікарні.

Ліза Марі, як і її легендарний батько, була музикантом, випустивши за свою кар'єру низку популярних пісень, насамперед Lights Out 2003 року та Dirty Laundry 2005 року. Вона також випустила кілька посмертних дуетів з покійним батьком, зокрема «У гетто» та «Я люблю тебе, тому що».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus