USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Помічник Івахіва курує просування Вусенко на посаду

6 Червня 2017 15:54
Ситуацію щодо проштовхування звільненої раніше Юлії Вусенко на посаду секретаря міськради курує представник групи Континіум, помічник нардепа Степана Івахіва від «Волі народу» Денис П’ятигорець. Про це стало відомо Інформаційному агентству Волинські Новини з власних джерел.

Як пише у своєму блозі громадський активіст Волині Олександр Волянюк «недопомічником депутата, «відомим» блогером Денисом П'ятигорцем, думка якого раніше на Волині і не цікавила, можливо мали б зацікавитись у СБУ».

«Тихенько принишкли диванні коментатори і місцеві герої-активісти (після появи інформації щодо польотів Івахіва у Москву - ВН), котрих активно спонсорує Континіум, які звикли голосно лаяти на опонентів. Можливо, дехто з них починає розуміти, звідки беруться гроші та інструкції, а, можливо, вони так завертілися через Вусенко, яку потрібно будь якою ціною втримати для Палагути і К* на посаді, щоб далі продовжити грабувати місто, що поїздки «хазяїна» до Путіна лишилися банально поза увагою», - йдеться у дописі Волянюка.

Згідно з інформацією ВолиньPostу у 2016 році, очільник фонду «Патріоти Волині» Івахіва Денис П’ятигорець був головним представником нардепа в окрузі й одним із потенційних кандидатів на виборах в окрузі № 21.

До слова, згідно з інформацією Громадського руху «Чесно», мажоритарник Денис П`ятигорець, висуванець Партії регіонів (Орджонікідзевський район) до Запорізької міської ради, став кандидатом на відкликання за кількістю прогулів сесій у 2012 та 2013 роках. Також екс-регіонал П’ятигорець прогулював комісії ради у 2012 та 2013 роках. Зрештою наприкінці року депутат склав повноваження.

До слова, Денис П'ятигорець свого часу особливо відзначився під час польотів Івахіва у Москву в час війни з Росією. Тоді Денис П’ятигорець відстоював думку про те, що зупинка торгівлі з терористами нічого не змінить у війні Росії проти України.

Денис П’ятигорець у соцмережах став відомий зокрема щоденним публікаціям новин із Росії. Як стверджують джерела у Верховній Раді, добірки йому готує мережа дописувачів, а сам блог П’ятигорця частково є майданчиком для проштовхування потрібної думки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
оксана Показати IP 6 Червня 2017 16:10
Такий же д*біл як і Івахів. 2 московських непотріби
вовк Показати IP 6 Червня 2017 16:46
в шию паскуд з Волині
ОЛЕГ Показати IP 6 Червня 2017 17:20
коментар було видалено
Вагнер Показати IP 7 Червня 2017 04:07
Да Пятигорец пацанчик не простой. Это патентованный агент ЦРУ. И не только он, но и его братец Роман. США - это же хорошо. Что вы на него взъелись? Привыкайте к холуям своих хозяев и не бузите. А то Путин нападёт.
Таки Да до Вагнер Показати IP 7 Червня 2017 12:49
Шо русня - хочеться нагадити?В кацапляндію шуруй!
ДО ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ Показати IP 7 Червня 2017 22:52
Пятигорець аж із шкіри вилазить - так прислужується Івахіву. Бо як говорив своїм друзям, 3 тисячі баксів, які йому в конверті платить Івахів, замало на гульбу, яка стала майже щоденним життям. Але виникає запитання: а куди дивиться податкова служба, правоохоронні органи, адже отримуючи 3 тисячі зелених в конверті, Пятигорець податків не сплачує?
КОНТІ Показати IP 8 Червня 2017 12:09
Панове, чи не забагато уваги приділяєте цим івахівським смердючим задолизам, які сховалися в застінках "Континіума" і фантазують як їм перемогти на майбутніх виборах мера Луцька? Більше пишіть про нормальних людей!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus