USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Понад 3 мільйони українців мають біометричні паспорти

7 Квітня 2017 11:44
У Державній міграційній службі повідомили, скільки українців за понад два роки вже встигли виготовити собі біометричні паспорти.

Про це під час години запитань до уряду на засіданні Верховної Ради вранці 7 квітня повідомив голова Державної міграційної служби Максим Соколюк, інформує канал 24.

Він зазначив, що в питанні візової лібералізації міграційна служба відповідала за дуже важливу частину – за початок видачі біометричних паспортів.

Ми розпочали видачу в січні 2015-го року. За статистикою, на 9 ранку сьогодні вже 3 мільйони 25 тисяч 129 громадян отримали біометричні документи для виїзду за кордон, – повідомив Соколюк.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЯК ПРАЦЮВАТИМЕ НА ПРАКТИЦІ БЕЗВІЗ ДЛЯ УКРАЇНЦІВ. РОЗ'ЯСНЕННЯ

Нагадаємо, 6 квітня Європейський парламент ухвалив рішення про безвізовий режим для України. Для набуття чинності рішення про надання везвізу Україні потрібно пройти ще 5 етапів. Про це в ефірі каналу “1+1” заявив міністр закордонних справ України Павло Клімкін.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus