USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Понад 5 тисяч волинських земель переходять у власність Польщі

23 Листопада 2015 16:45
П’ять тисяч 284 гектарів волинських земель знаходяться в режимі постійного відторгнення й поступово переходять у власність Польщі.

Про це під час оперативної наради сьогодні, 23 листопада, розповів начальник Західно-Бузького басейнового управління водних ресурсів Геннадій Мушка.

На це голова Волинської ОДА Володимир Гунчик відповів, що незадоволений роботою Мушки і його установи. Він акцентував на недоцільності існування управління водних ресурсів, як державної установи, загалом.

«У режимі постійного відторгнення знаходиться п’ять тисяч 284 гектарів землі. Ці землі поступово переходять у власність Республіки Польща. Або ми ліквідовуємо управління, або воно закочує рукави і все ж починає працювати. Мене бентежить, коли голови районних і сільських рад кажуть, мовляв, сьогодні це наша земля, а завтра – польська. А тим часом з 2012 року не виділено ні копійки на природоохоронні заходи у басейні Західного Бугу. Ви або передайте повноваження в органи місцевого самоврядування, або приступайте до виконання власних обов’язків. Мене насторожує, що держава, маючи ціле управління на Львівську і Волинську область, забула про нього. Управління собі десь тихенько існує. До того часу, поки йому скажуть, що досить існувати», - обурився очільник області.

Він заявив, мовляв, до наступної апаратної наради хоче бачити кошторис, пов'язаний з природоохоронними заходами Західно-Бузького басейнового управління водних ресурсів.

«До того ж тепер ми змушені доповідати Президенту України, що втратили майже 6 тисяч гектарів землі», - резюмував Гунчик.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Медведєв Показати IP 23 Листопада 2015 17:31
Не має на Гунчика Путіна, давно б розсріляв.
знесилений зневірою до Медведєв Показати IP 23 Листопада 2015 19:56
От Ким Чен Ина на нього, як на невдалого комсомольського функціонера, - той би зразу показав Гуні, який в зенітки калібр! =) Бо Путін сам теж китайцям землю віддає потрохи. А може Гуня і Ко - це кремлівський слід, рука Москви?.....=0 Совпадєніє? - Нє думаю. =)
ас Показати IP 23 Листопада 2015 17:48
а кажуть, земля - не товар!!! Її вже штуками міряють!!!
Волиняка Показати IP 23 Листопада 2015 18:40
хай швидше вимиває Західний Буг ту землю, може нарешті в Польщі заживемо
європеєць до Волиняка Показати IP 24 Листопада 2015 17:18
Шкода чути такі вирази. Патріотизму - нуль. Ви думаєте поляки будуть брати землі разом з людьми, хіба шо як дешеву або безкоштовну робочу силу.
Волинянин до Волиняка Показати IP 24 Листопада 2015 18:54
Сепаратизм!!!
Ас Показати IP 23 Листопада 2015 21:36
Ну все капец катастрофа треба буг закопати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus