USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Понад 500 пляжів відкрили у Греції: тисячі людей вийшли на узбережжя

16 Травня 2020 21:44
У Греції в суботу, 16 травня, дозволили роботу понад пів тисячі пляжів, які повинні працювати з дотриманням суворих заходів безпеки через пандемію коронавірусу.

Про це повідомляє ТСН з посиланням на видання Prothotema.

«Сотні організованих пляжів відкрились для публіки в суботу, вони повинні забезпечити дотримання суворих рекомендацій щодо охорони здоров’я та безпеки через пандемію коронавірусу на тлі рекордної спеки», – йдеться у повідомленні.

Серед обов’язкових заходів обмеження – це 40 осіб на тисячу квадратних метрів. Крім того, відстань між захисними парасольками має бути не менше чотирьох метрів, а між лежаками – не менше одного метра.

Повідомляється, що популярному пляжі Алімос на півдні від Афін люди стояли в черзі зі світанку, щоб мати змогу позагоряти. Крім того, на узбережжі утворилися затори, а тому автомобілі не могли доїхати до місця призначення. Тисячі людей прийшли на узбережжя.
Греція планує відкрити туристичний сезон з 1 липня. Однак туристичний сектор підлаштовуватимуть під умови пандемії коронавірусу. У готелях мають забезпечити належну дистанцію, а персонал мають навчити реагувати в разі підозри в когось із відвідувачів коронавірусу. Відпочивальникам та працівникам мають робити на місці експрес-тести. Персоналу мають щодня вимірювати температуру, а жити вони мають в окремих кімнатах.

Також повідомлялося, що Італія з 3 червня відкриває кордони.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus