USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Понад 60 волинян щедруватимуть у Рівному

5 Січня 2015 08:21
Для мешканців Рівного з новою різдвяною програмою "Щедрівочка щедрувала" виступить Волинський державний академічний народний хор, 26 січня о 19:00. Про це йдеться на "Ого.ua".

Колектив, заснований в 1979 році, презентуватиме свою шоу-програму в Рівненському академічному українському музично-драматичному театрі.

Волинський народний хор провів більше трьох тисяч концертів. Із великим успіхом гастролював у Казахстані, Білорусії, Узбекистані, Грузії, Азербайджані, Росії, країнах Прибалтики. Колективу аплодували найбільші концертні зали США та Канади, Італії, Греції, Польщі, Австрії, Бельгії, Франції, Німеччини та багатьох інших країн Європи.

В основному ж складі колективу - близько 80 артистів із вищою базовою освітою, серед яких 5 заслужених артистів України та 1 заслужений діяч мистецтв України.

Основу репертуару колективу становить пісенний, музичний та хореографічний матеріал Волині, в якому особлива увага приділяється фольклорній спадщині, записаній Лесею Українкою.

Нині репертуар Волинського народного хору доволі різноманітний і налічує понад 150 пісень, танців та вокально-хореографічних композицій. Більшість цих творів є оригінальними і вперше були виконані саме волинськими носіями культури.

Минулоріч рівняни та гості міста вже мали змогу поглянути і почути виступ хору. Цьогоріч же волиняни обіцяють подарувати своїм шанувальникам ще більш грандіозну шоу-програму.

Отож, всі поціновувачі народних пісень знову зможуть насолодитися виступом хору. Таку нагоду рівнянам дарує Роман Яворський та святкова агенція «Мегаподія».

"Волинський народний хор вже давно здобув всеукраїнське та міжнародне визнання. І найвищою нагородою для колективу стала безмежна любов людей до його пісень. Волинські митці сьогодні виконують важливу місію, адже популяризують українське слово та патріотизм, дарують глядачам позитивний настрій, який так потрібен нам, українцям, в цей важкий для усіх нас час", - зазначив організатор дійства.

Квитки на різдвяну шоу-програму Волинського народного хору можна придбати в касах Рівненського облмуздрамтеатру.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
заз.дрість Показати IP 5 Січня 2015 10:00
Повезло тимпонад 60 волинянам:-) Заздримо:-)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus