USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.90
  • PLN 9.65 9.85

Понад 9500 українських військових отримали від Британії зимове спорядження

2 Січня 2023 18:50
Більш як 9500 українських військових отримали від Великої Британії комплекти для холодної погоди.

Про це повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України.

«Тисячам українських новобранців у боротьбі з російською агресією допомагає малий бізнес – компанія Altberg із Річмонда у Північному Йоркширі. Черевики, виготовлені компанією Altberg із Річмонда, є частиною набору комплектів для холодної погоди, включно з водонепроникним одягом, спальними мішками та килимками, які Велика Британія надала понад 9500 українським новобранцям, які пройшли підготовку за підтримки Збройних сил Великої Британії та вісьмох країн-партнерів з червня», – ідеться в повідомленні.

Бойові черевики Defender є придатними для українських зим, коли температура може суттєво знижуватись.

Altberg є однією із багатьох невеликих британських компаній, які постачають життєво важливе обладнання як для Збройних сил Великої Британії, так і для українських союзників. Робота таких компаній відзначається щороку по всій країні в суботу Малого Бізнесу – кожну першу суботу грудня.

За словами міністра оборонних закупівель Алекса Чолка, cубота Малого Бізнесу – це фантастична можливість для оборони захистити невеликі британські компанії, які є надзвичайно важливою ланкою в ланцюгу оборонних поставок і які допомагають забезпечити Збройні сили Великої Британії найкращим можливим обладнанням.

«Я пишаюся тим, що Сполучене Королівство є другим за величиною донором військового обладнання для України, і я дякую малим підприємствам, які об’єдналися, щоб допомогти нашим українським друзям отримати життєво важливі матеріали та обладнання для підтримки їх у боротьбі з російською агресією», – заявив Чолк.

Компанія Altberg, заснована в 1989 році виробником черевиків Майком Шиханом, розширила бізнес, продаючи туристичні черевики солдатам, які базувалися в сусідньому гарнізоні.

Компанія використала знання, надані солдатами, які побували в екстремальних умовах, щоб розробити міцні черевики для британської армії.

«Я сподіваюся, що використання наших черевиків допоможе Україні бодай незначною мірою, щоб ноги українських солдат були здоровими та у комфорті, щоб вони могли продовжувати боротися за добру справу», – сказав керуючий директор Altberg Джо Шихан.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 2 Січня 2023 19:07
даремно давали роботу на пошиття своїм фірмам, адже наш міністр оборони вже по два комплекти наділив військовим кожному (згідно його слів). чи він збрехав?
Патрiот Показати IP 2 Січня 2023 22:40
Благодiйники ви нашi. Дякуемо,дякуемо до п'ят уклiн куди цьомати скажiть все зробимо скiльки ще народу на убiй погнати кажiть зробимо.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus