USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Понад сто волинян звернулися за оформленням ID-картки

17 Січня 2016 09:38
Протягом тижня до підрозділів міграційної служби з питань оформлення ID-картки звернулись орієнтовно сто осіб, яким виповнилося 16 років та які вперше оформлюють паспорт громадянина України.

Про це повідомляє прес-служба УДМС У Волинській області.

Крім того, як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини раніше, на сайті міграційної служби запустили сервіс перевірки написання прізвища та імені латинськими літерами у паспорті громадянина України у формі картки та паспорті для виїзду за кордон.

Нагадаємо, що 11 січня територіальні підрозділи УДМС України в Волинській області розпочали прийом документів із оформлення паспорта громадянина України у формі пластикової картки.

На цей час обладнання для оформлення біометричних документів встановлене в дев’яти підрозділах міграційної служби Волині, а саме у Володимирі-Волинському, Горохові, Камінь-Каширську, Ковелі, Любомлі, Маневичах, Нововолинську.

Мешканці Луцька можуть отримати таку послугу в ЦНАПі (вулиця Лесі Українки, 35), а Луцького району – на вулиці Шевченка, 17 – у Луцькому районному секторі УДМС.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 17 Січня 2016 10:35
"Протягом тижня до підрозділів міграційної служби з питань оформлення ID-картки звернулись орієнтовно сто осіб," які бажають імігрувати з України. Висновок - з назви служби, до якої вони звернулися. Більш того, на державному рівні Україна стимулює міграцію населеня з країни.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus