USD 39.52 39.76
  • USD 39.52 39.76
  • EUR 39.60 39.85
  • PLN 9.70 9.85

Понад три роки готує солодощі: волинська фехтувальниця виграла грант на розвиток кондитерської справи

18 Вересня 2023 08:10
Майстер спорту з фехтування на рапірах Ольга Станкевич (Бихнюк) у минулому учасниця збірної України з фехтування. Нині вона вчитель фізкультури Лищенського ліцею та мешканка села Лище Підгайцівської громади. Нещодавно жінка отримала грант від французької неурядової організації ACTED на розвиток кондитерської справи.

Про це інформують у Підгайцівціській громаді.

Вже понад три роки Ольга Бихнюк у вільний від основної роботи час займається улюбленою справою – випічкою кондитерських виробів. Солодощі супроводжують будь-яке свято, тож Ольга опанувала і сучасний тренд – приготування і оформлення кенді-барів.
Для розвитку улюбленої справи жінка вже давно поглядала на новеньку духову шафу, планетарний міксер, блендер та інше кухонне приладдя. Навіть мала намір взяти кредит. Тому можливість участі у грантовій програмі для жінок вона сприйняла як шанс для втілення своїх мрій.

Читати ще: Волинянка купила 150 курей завдяки гранту від французької організації

У червні, дізнавшись, що у Підгайцівській громаді розпочато другий етап приймання заявок на гранти від уряду Канади у партнерстві з гуманітарною організацією ACTED, вирішила спробувати свої сили.
Читати ще: Вчителька виграла грант: у Любешеві запрацював центр раннього розвитку

Успіх не забарився, тож нині кондитерка майструє свої кулінарні шедеври з використанням нової кухонної техніки. Пані Ольга не стоїть на місці, а й далі опановує нові техніки кондитерської справи, навчаючись у знаних кондитерок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus