USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Понад тисячу волинських бійців демобілізують у лютому

22 Січня 2016 13:02
Частина демобілізованих воїнів АТО повернеться додому вже в лютому. Прогнозують приїзд більше тисячі людей.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії обласної ради з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я, материнства та дитинства сьогодні, 22-го січня.

Таку інформацію повідомила директор департаменту соціального захисту населення обласної державної адміністрації Оксана Гобод.

«Ми прогнозуємо, що в лютому до нас прийдуть більше 1,5 тисяч демобілізованих воїнів АТО», – розповіла Гобод.

Та додала, що, за станом на сьогодні, на Волині є 4590 воїнів АТО, які мають статус «учасник бойових дій». З них демобілізовані – лише 4068 осіб, інші продовжують служити за контрактом.

Нагадаємо, шоста черга мобілізації завершилася торік, сьомої офіційної ще не оголошували. Однак, джерела у Міністерстві оборони України інформують, що початок сьомої хвилі мобілізації в Україні очікується в кінці лютого - на початку березня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus