USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Попросив подзвонити: у Луцьку біля «Каравану» в чоловіка вкрали телефон

12 Грудня 2020 16:37
В обласному центрі Волині поблизу торгового центру «Караван» в чоловіка вкрали телефон. Шахрай попросив мобільний нібито для здійснення дзвінка, однак повертати його не збирався.

Про це стало відомо з вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області.

Так, 14 березня поблизу торгового центру «Караван» на вулиці Карпенка-Карого раніше судимий злочинець попросив в чоловіка мобільний телефон «Xiаomi Redmi 7» нібито для телефонного дзвінка, однак повертати його наміру не мав. Загальна сума шкоди – 5300 гривень.

У суді шахрай визнав свою вину, підтвердивши, що отримав від потерпілого телефон шляхом обману та не мав наміру його повертати.

Суд призначив шахраю покарання у виді 200 годин громадських робіт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ВІРУС Показати IP 12 Грудня 2020 16:48
БЕЗ ЛОЖА И ЖИЗНЬ ПЛОХА.ХА,ХА,ХА.
Злий Показати IP 13 Грудня 2020 12:15
Секрет тут такий, береш стару нокію чорно-білу і редмі в інший карман, коли злодій проситиме подзвонити, показуєш йому нокію і кажеш що кінчились кошти, от і все, гопник рулить собі вбік в кращому випадку

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus