USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Траса Луцьк – Львів слизька та без розмітки. Фото

16 Листопада 2016 14:57
Ремонт автомобільної дороги загального користування досі не закінчений: верхній шар асфальту покладений лише місцями, і на ньому немає дорожньої розмітки. Зауважимо, перший сніг уже став причиною низки ДТП, а дорожні чиновники перекладають відповідальність один на одного.

Раніше повідомлялось, що ремонт дороги державного значення Луцьк-Радехів-Львів обіцяли закінчити до 5 вересня поточного року. Так у Волинській облдержадміністрації переконували, що до нижній шар дороги уже поклали, приступили до завершального етапу прокладення з’їздів. Однак, роботи досі не завершені, верхній шар асфальту покладений на 12-кілометровій ділянці від населеного пункту Журавники до міста Горохова, і там немає дорожньої розмітки.
Відтак в темну пору доби, при відсутності освітлення цей відрізок дороги стає особливо небезпечним.

ЧИТАТИ ЩЕ: НА ТРАСІ ЛУЦЬК-ЛЬВІВ ПЕРЕКИНУЛАСЯ ВАНТАЖІВКА

Після того, як 13 листопада випав перший сніг, відсутність розмітки стало не єдиною проблемою львівської траси. Користувачі Фейсбуку активно відреагували на перемети та заїжджений сніг на щойно відремонтованій дорозі.
Своєю чергою, директор дочірнього підприємства «Волинський облавтодор» Олександр Зіньков підтвердив, що снігопад спричинив певні проблеми на автодорозі Луцьк-Львів.

«У понеділок, коли закінчились снігопади, у нас були проблеми, цілий день і аж до 3 ночі там працювала снігоочисна техніка. Наразі снігу на дорозі немає», – каже Олександр Зіньков.
Що ж до відсутності розмітки на дорожньому полотні, то очільник облавтодор переклав відповідальність на службу автомобільних доріг «Укравтодор» та на генпідрядників «Луцькавтодор-сервіс» та ТзОВ «Автомагістраль Південь».

До слова, сьогодні Міністр інфраструктури Володимир Омелян повідомив про призупинення будь-яких ремонтів доріг у зв’язку із погодними умовами.

"За таких погодних умов жодні ремонти не можливі, тільки гроші покрадуть. Якщо погода нормалізується то тоді будемо вирішувати питання про відновлення ремонтів." – сказав міністр інфраструктури під час брифінгу для журналістів.

Також він зазначив, що, згідно з даними синоптиків, після 17 листопада може бути відлига.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
111 Показати IP 16 Листопада 2016 15:52
Зіньков тільки що вміє перекладати відповідальність.... А по суті його вина як керівника що він допустив такий стан дороги. Цікаво чи буде він відповідати в органах за ці ДТП що сталися на цій дорозі за останні дні!!!!???
Андрій Показати IP 16 Листопада 2016 16:28
Андрій Панасюк 14 листопад о 7:25 · Zhuravnyky · Шановний п. ГУНЧИК!.."Їду" зараз дорогою Луцьк- Львів і завмерши спостерігаю за дорогою....це жах...всі пасажири на нервах, бо це неможливо взагалі собі уявити таку дорогу.Водію треба встигнути за графіком, і воно женеться кудись. Де грейдери, де техніка, чому навіть не посипали якимось реагентом? Приймуть міри, бо моє серце такої дороги назад не витримає.Дякую!
Волинянин Показати IP 16 Листопада 2016 17:43
Держава готова до зим. А те що вона приходить, як завжди несподіванка. Зате грошей накрали. В Луцьку, наприклад, розсипали три вагони соляної суміші, хоча цього ніхто не бачив, а люди травмуються. Гунчик, це область, це не Богданом керувати. Хоча, де гроші там і Ви. За пана Клімчука був порядок, а Ви, та ні, Ти просто хапуга

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus