USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Поради ANEX Tour: як вибрати онлайн ідеальний готель Туреччини*

23 Травня 2023 16:45
Час бронювати готель в Туреччині – чартери з аеропортів Польщі та автобусні тури на море стартували. Купити онлайн тур у Туреччину за вигідними цінами пропонує турагенція АНЕКС Тур. В пакетному турі включені: переліт, груповий трансфер, туристична страховка, проживання, 95% турів – з харчуванням.

Онлайн-система пошуку путівок до Туреччини турагенції ANEX Tour

Самостійно вибираєте дати вильоту з Польщі та тривалість відпустки. Система формує список турів із актуальними цінами до Анталії, Аланії, Кемеру, Сіде, Белеку. Легко порівняти ціни, рейтинги готелів, фотографії, гарячі тури до Туреччини з Польщі. Ваучери, квитки та страховка приходять на електронну пошту після сплати путівки.

Який формат готелю в Туреччині ідеальний для вашої відпустки?

4-5-ти зіркові резорти все включено, сімейні пансіонати чи апарт-готелі з міні-кухнею? Переваги різних категорій:

• все включено – основні витрати на відпочинок вже сплачено, легко планувати бюджет на водні активності, екскурсії;

• пансіонат із сніданком – оптимальний для насиченої екскурсійної програми, оренди авто, порівняння різних пляжів Середземномор’я;

• апарт-готель – вигідний для тривалої відпустки, віддаленої роботи.

Популярні путівки з Польщі до Туреччини в готелі, де все включено та ультра все включено. Формат UAI – це імпортний алкоголь та харчування 24/7, коктейлі у барі біля басейну та на пляж, до 18 ресторанів та басейнів, аквапарки, дитячий клуб, спортивний комплекс, СПА, тіньові навіси та шезлонги.
Як вибрати готель в Туреччині онлайн

Пошукова система турагенції АНЕКС Тур автоматично формує перелік готелів на першій лінії з дитячими клубами, рівня 3, 4 або 5*.

На що звернути увагу під час перегляду туру:

• концепція: сімейний, молодіжний, 16+, 18+;

• онлайн-карта покаже точне розташування готелю – дорога до пляжу, близькість променадів, аквапарків, торгових комплексів;

• чим більша територія готелю – тим цікавіше відпочивати; альтернатива – променади Кемера, Аланії, Махмутлара, Сіде, Мармаріса;

• кількість басейнів, ресторанів, барів, розваг;

• комплектація номера: балкон, сейф, кондиціонер, міні-бар, ванна кімната або душ.

Цього літа з аеропортів Польщі клієнти турагенції АНЕКС Тур вирушають на відпочинок до Греції, Іспанії, Чорногорії, Болгарії. У топі – улюблена Туреччина.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus