USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На відпочинок за кордон цьогоріч вивезуть сотні тисяч українських дітей, – Мінсоцполітики

10 Червня 2022 07:16
Цьогоріч планують організувати закордонний відпочинок для сотень тисяч українських дітей. Він буде можливим завдяки безпрецедентному рівню світової підтримки України.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву міністра соціальної політики України Марини Лазебної.

За її словами, першочергово оздоровленням та відпочинком планують охопити понад 40 тисяч дітей з інвалідністю, понад 100 тисяч дітей з багатодітних та малозабезпечених сімей та близько 60 тисяч дітей, батьки яких є учасниками бойових дій.

«Для збільшення кількості дітей, що зможуть відпочити за кордоном, взаємодіяти можемо одночасно з партнерами на різних рівнях. Це міжурядові домовленості, прямі комунікації українських та зарубіжних муніципалітетів, взаємодія з громадськими та благодійними організаціями», – сказала вона.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ОДІН. Показати IP 10 Червня 2022 08:39
А що в УКРАЇНІ НІДЕ ВІДПОЧИНОК ОРГАНІЗУВАТИ.?
ВІРУС Показати IP 10 Червня 2022 08:41
Ну це якби ви йшли на роботу,а своїх дітей лишали на догляд сусідові ПЕДОФІЛУ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus