USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Якісний відпочинок та різновиди ексклюзивних VIP-турів*

30 Квітня 2021 15:45
Туристичні поїздки є відмінним способом не тільки відпочити, а й зарядитися позитивними емоціями, а в деяких випадках – отримати корисні знання та досвід. Якщо вас цікавлять різні і незвичайні варіанти дозвілля, варто звертатися у професійні туристичні компанії, наприклад, такі як Avialiga. Фахівці цього агентства пропонують послуги з організації ексклюзивних VIP-турів.

Такі елітні поїздки мають попит з тієї причини, що під час програми можна відвідати місця, які не передбачені традиційними турами. Маршрути розробляються з урахуванням індивідуальних переваг і побажань клієнтів, а також можуть включати широкий перелік різноманітних видів дозвілля й активного відпочинку.

Relax – відпочинок для тих, хто втомився від нескінченної метушні сучасного життя

Просто лежати на пляжі, приймати незвичайні процедури у SPA-центрі або насолоджуватись розміреним відпочинком? Тут тільки вам вирішувати, як провести свої канікули. Ви можете обрати:

- SPA або Retreat-тури – йдеться про подорожі, головною метою яких є відпочинок від метушні та стресу, а також оздоровлення тіла та душі. Ексклюзивні СПА-послуги, незвичайні процедури по омолодженню шкіри, можливість займатися йогою та багато іншого;

- пляжний відпочинок – такі тури дозволять вам відпочити у тиші та спокої, без турбот. У більшості випадків для цього вибирають відокремлені острови з першокласним сервісом – Балі, Мальдіви, Сейшели тощо;

- романтичні поїздки, які популярні не тільки у молодят, але і просто закоханих. У цю категорію входять подорожі, під час яких ви зможете усамітнитися зі своєю другою половинкою і повністю насолоджуватись відпочинком. У деяких випадках можна навіть орендувати цілий острів де-небудь на Мальдівах, щоб відчути повну тишу та спокій.

Якими ще можуть бути VIP-тури

Якщо ви скучили за пригодами та активним дозвіллям, зверніть увагу на категорію Adventures. Такі тури вдало поєднують і відпочинок, і екскурсійні програми, шопінг, катання на лижах та багато інших веселих розваг, а головне – гарантують вам яскраві емоції та нові враження.

Поєднати приємне з корисним можна, обравши тури типу Discover & Upgrade. У цій категорії усі подорожі об’єднані однією метою – отримати нову інформацію, знання та навички. Це можуть бути дегустаційні, менеджмент, гастрономічні тури, всілякі майстер-класи та багато іншого.

При цьому будь-який з перерахованих вище видів відпочинку можна організувати як в межах України, так і за кордоном.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus