USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Пораненим волинянам передали ліки

9 Серпня 2014 21:17
Ліки на 30 тисяч гривень бійцям, які лікуються від поранень у луцькому госпіталі, передало керівництво ДП «Волиньфармпостач», - повідомили у прес-службі облдержадміністрації.

Зокрема, 64 бійця з передової зараз лікуються в Луцькому гарнізонному госпіталі. Діагнози в бойових товаришів схожі: вогнепальні та осколкові поранення. На щастя, запевняють в установі, здоров’ю пацієнтів вже нічого не загрожує.

Начальник Луцького гарнізонного військового госпіталю, провідний хірург Олександр Хоменко зазначив: «Є різні. І складні є, які потребують і додаткової уваги, і оперативних втручань».

Військових часто навідують громадські активісти, волонтери і просто небайдужі люди.

Також стало відомо, що цими днями привезли у Луцьк із Рівного на лікування ще кількох бійців, поранених у зоні АТО. На тому, аби бійців відправили на лікування в обласний центр Волині, наполягли їх рідні та близькі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
103 Показати IP 9 Серпня 2014 21:26
Це єдини державна фармкомпанія на Волині. А приватні компанії як допомагають, наприклад "Сальве"? Щось не чути.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus