USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Поранений на Майдані волинянин повернувся з лікування в Ізраїлі

24 Липня 2014 10:06
Волинянин Сашко Гуч прилетів із Ізраїлю, де лікувався після Майдану. Головна новина: хлопця поставили на ноги! Про це повідомляє «Волинська газета».

Родом він із села Дерно Ківерцівського району. Ріс без батька. У мами – двоє синів. Він провів на Майдані не один день. А 20 лютого був поранений. Куля снайпера вцілила в ногу Сашкові. Це сталося під час боїв на Інститутській.

Завдяки волонтерам він поїхав на лікування до Ізраїлю. Потім була тривала реабілітація. Загалом у клініках сусідньої держави він провів не один місяць. Сьогодні вночі його зустрічали друзі та рідні!

Фото та відео опублікував на своїй сторінці у Фейсбуці Sergey Nuzhnenko.

«Cьогодні вночі в Борисполі зустрічали Сашу Гуча («Пегас»), який повернувся з лікування в Ізраїлі», - написав він.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
дред Показати IP 24 Липня 2014 10:30
Цікаво скільки ж твій відпочинок в "Сусідній" державі обійшовся нашій дкржаві..? Ну відпочив.. тепер на Схід...
Слава до дред Показати IP 24 Липня 2014 11:06
Державі - ніскільки. Все - за зібрані гроші друзів, знайомих, волонтерів, меценатів. Ше б ти на такому відпочинку побував, коли в тебе нога на волосині тримається і втратив стільки крові. Так що не ла-ла-ла тут.
Джулія до Слава Показати IP 24 Липня 2014 11:35
В даної особи сміливості вистачає тільки на те, щоб обгавкувати інших.
лучанин до Слава Показати IP 24 Липня 2014 11:56
та не схожий він на того, у якого нога на волосині трималася..навіть шрамів на ногах не видно.. ))) розкормлений, загорівший,відпочивший в повному змісті цього слова.. Хороші друзі та знайомі у нього, якщо врахувати шо день у Ізраільській клініці коштує від 160 євро.. я вже не кажу про ціни на операції.. А у нас купа дітей помирає із-за бідності батьків не спроможних вилікувати від вроджених хвороб..
Слава до лучанин Показати IP 24 Липня 2014 13:20
Не розповсюджуйте дезінформації та наклепів на людину. Видно, що ви не володієте інфою, і не слідкували за майданом і за лікуванням майданівців в клініках Ізраїлю, Чехії, Польщі, Німеччини, США. Навіть не збираюсь виправдовувати Сашка, бо нема перед ким. Якісь питання - до Наталії Соколової. Якщо дійсно лучанин, то знаєте хто це. Перш ніж писати дурниці, прогугліть і подивіться історію з початку.
Анонім Показати IP 24 Липня 2014 10:33
коментар було видалено
читач Показати IP 24 Липня 2014 11:04
ти анонім - терорист і вали до путіна, там тобі місце - в Магадані.
Анонім до читач Показати IP 24 Липня 2014 12:00
В отличие от тебя я знаю и русский и украинский языки. Поэтому понимаю разницу в словах "Сусідній" и "Дружній" стране.
Че Показати IP 24 Липня 2014 16:29
Цей чолов'яга отримав стояв на Майдані і отримав кулю, що в Україні не було бідних сімей і батьки не бідкались, де взяти гроші, щоб не дай Боже лікувати дитину. П.С.: таке враження, що поліська ментальність є вірусом

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus