USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Порошенко методом тиску на опонентів хоче реалізувати таємні домовленості з Путіним

31 Жовтня 2015 13:00
УКРОП зробив заяву щодо тиску президента на політичних опонентів. Зокрема в заяві йдеться про те, що Президент України за допомогою тиску на своїх політичних опонентів має намір реалізувати таємні домовленості в рамках плану «Путіна – Порошенка» і здати весь південний схід України проросійським сепаратистам. Про це інформує УНІАН.

Нагадаємо, сьогодні стало відомо, що керівника партії «Українське об'єднання патріотів - УКРОП», який балотувався на посаду мера Києва, Геннадія Корбана затримала Служба безпеки України. Представники партії УКРОП назвали обшуки СБУ та затримання голови політради партії політичними репресіями.

"Системні політичні репресії проти патріотичних партій і політиків є невід'ємною частиною стратегії Росії щодо недопущення європейської інтеграції України. На превеликий жаль, Петро Порошенко і частина правоохоронних органів, що перебувають під його контролем, є не більш ніж інструментами реалізації політичних амбіцій Володимира Путіна", - зазначають в УКРОПі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Політика Президента працює на користь Путіна, - Ігор Палиця

У політсилі наголошують, що розформування добровольчих з'єднань і масові арешти добровольців, затримання активістів «Свободи» за звинуваченнями в актах насильства стосовно бійців «Беркуту» в часи Євромайдану і сьогоднішні масові обшуки та арешти активістів і членів партії УКРОП – це ланки одного ланцюга.

"Репресії ведуться проти всіх політичних сил, які послідовно виступають проти постійного «особливого статусу» і «виборів» на окупованих територіях до виведення російської техніки і найманців. Порошенко взяв на себе зобов'язання протягнути через парламент згубні для країни зміни до Конституції. Цими репресіями він продемонстрував, що готовий діяти проти патріотів будь-якими методами", - йдеться в заяві партії.

Руками Петра Порошенка Володимир Путін мстить особисто Геннадієві Корбану і всім дніпропетровцям за те, що вони відстояли місто і не здали його терористам. Зараз вже стало очевидним, що здача Дніпропетровська Олександру Вілкулу та проросійським колаборантам з «Опозиційного блоку» є зобов'язанням, яке на себе взяв Петро Порошенко перед президентом Росії. Виконуючи домовленості, український президент готовий піти не тільки на систематичне порушення закону, ігнорування демократичних процедур, а й поставити країну на межу розпаду.

Зате, зачистивши політичне поле України від патріотів, від тих, хто не боїться говорити правду в обличчя, президент Порошенко отримає можливість і далі успішно розвивати свій бізнес в Росії. Нагадаємо, бізнес Порошенка у Липецьку, який, свого часу, тоді ще кандидат у президенти пообіцяв продати, якщо виграє вибори, розширюється і процвітає.

"Політрада партії УКРОП впевнена, що у ворогів України нічого не вийде. Під час цих передвиборчих перегонів ми не дозволили здати без бою пропутінським колаборантам Дніпропетровськ, Маріуполь, Павлоград. Ми продовжуємо боротися за єдність і незалежність нашої країни. Наша мета – притягнення до відповідальності всіх зрадників, всіх, хто працює на ворога України, – незалежно від посад, які ці люди обіймали чи обіймають у владній ієрархії. Ми зуміли відстояти нашу незалежність і суверенітет торік, стримавши російську агресію в гібридній війні, зуміємо перемогти і цього року, незважаючи на арешти, обшуки і масовий підкуп виборців", - наголошується в заяві.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
СБУ Показати IP 31 Жовтня 2015 13:37
Це було зрозуміло з самого початку царування вальцмана і його світи.Здача Іловайська, "мирний вальцмано-пуйловський коридор", де як мішені були розстріляні тисячі наших побратимів, потім Дебальцво сказало про себе, Донецьий аеропорт, збитий за чиїмось таємним планом ІЛ-76 з нашими десантниками, небесна сотня, ніхто не покараний , зато "наш" горе-президент роздає нагороди і присвоює генеральські звання своїм поплічникам за якусь перемогу. Нерозумію в чому перемога вальцмана, що звільняний Донбас від сеператистів, чи може перемога вальцмана в якихось мінських непонятних базарах, якщо не кожен день, то через день гинуть наші хлопці.
Анонім до СБУ Показати IP 31 Жовтня 2015 16:45
"мирний вальцмано-пуйловський коридор" - по которому должны были выйти украинские солдаты без техники. Они поперлись по этому коридору на технике еще до окончания переговоров. Результат очевиден и полностью ожидаем. Дебальцево? Какое Дебальцево? Порошенко в Минске в прямом эфире заявил о том, что в Дебальцево нет котла. Следовательно, он сам отказался от находившихся там украинских солдат, прикрывающих солдат НАТО.
НЕ ТОШНИТЕ МНЕ НА НЕ до Анонім Показати IP 1 Листопада 2015 00:41
ТИ САМ ЗРОЗУМІВ ЩО НАПИСАВ ВОЙСКА НАТО ....ВАЖКИЙ ВИПАДОК. СПІВЧУВАЮ.
Кріс до НЕ ТОШНИТЕ МНЕ НА НЕ Показати IP 2 Листопада 2015 16:18
А дійсно - солдати НАТО це хто?
україна...думка наро Показати IP 31 Жовтня 2015 14:43
..ця тварина дорвалась до влади і збагатчує свої статки..заводи так і не продав,а тільки те і робить що либиться на єкрані телевізора і гавкає..він ще гірший за Путіна...той хоть зразу свої карти відкрив що хоче захопити Україну,а цей ...тільки либиться і робить своє для себе...
ха! до україна...думка наро Показати IP 31 Жовтня 2015 18:56
для кого він він робить ми будемо знати тоді коли буде ясно куди він утік
Абрам Показати IP 31 Жовтня 2015 15:49
В нас як правило майданні революції відбуваються в другій декаді листопада.Час вже обмежений.
Анонім до Абрам Показати IP 31 Жовтня 2015 17:52
Уже штурмуют дом Порошенко.
Анонім Показати IP 31 Жовтня 2015 15:59
рошенко-чмо - гірший за яника(бо від того ніхто нічого доброго й не чекав), кулявлоб 80%народу зробив бідняками; як з такими лідерами можна вірити у краще майбутнє
свідомий до Анонім Показати IP 1 Листопада 2015 11:13
А хто тут лідер?:) Одні самозванці!!!
Скептик Показати IP 1 Листопада 2015 16:52
КОЖЕН НАРІД ВАРТИЙ ТОГО ПРАВИТЕЛЯ ЯКОГО МАЄ. Бачили очи, що обирали??? Їжте... Самі обрали-самі расхльобуйте. Наступного оберете після "Майдану №3" буде ще гірше. А після "Майдану № Х" буде макака американська. Причина в ВАС саміх.
Анонім до Скептик Показати IP 1 Листопада 2015 20:01
Що пропонуеш?! А ти сам який?! Народ кругом тебе поганий, а ти цяця?!
Кріс до Скептик Показати IP 2 Листопада 2015 14:53
Ви така розумна людина! Говорите наче філософ із світовим ім'ям. А де можна прочитати Ваші твори?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus