USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Порошенко не буде дебатувати на стадіоні: у БПП відповіли на заклик Зеленського

3 Квітня 2019 22:18
Народна депутатка від партії «Блок Петра Порошенка» Марія Іонова заявила, що президент Петро Порошенко не буде влаштовувати дебати з іншим кандидатом у президенти Володимиром Зеленським на стадіоні у Києві. Про це Іонова заявила в ефірі Громадського.

«Тому ми говоримо про ці дебати... Президент Порошенко — європеєць і він на стадіоні не буде зустрічатись, він буде зустрічатись в телестудії, де мають нормально, професійно відбутись дебати... а на стадіон до нього (Зеленського, — ред.) може прийти Павелко (президент Федерації футболу України, — ред.) і зіграти у футбол», — сказала Іонова.

Нагадаємо, раніше кандидат у президенти Володимир Зеленський покликав Петра Порошенка на дебати перед другим туром президентських виборів і дав йому 24 години на рішення.

Зеленський наголосив, що дебати мають відбутися на стадіоні «Олімпійський», у присутності усіх охочих журналістів і каналів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Я Показати IP 3 Квітня 2019 22:30
Та стикнув петруха ваш по повній Ой стикнув Тікайте миші підвальні ой тікайте і то далеко
весна до Я Показати IP 4 Квітня 2019 00:00
на таких як ти і розраховано
kek Показати IP 4 Квітня 2019 00:02
а чого відразу не на Марсі? чи може в космосі відкритому провести дебати. а може умову що дебати мають бути на українській мові? побачимо як слуга пана К буде бекати.
Петро до kek Показати IP 4 Квітня 2019 07:22
Можна подумати зо ПОПа інакше вдома "какає" і в кацапії бізнес зовсім не веде.. Просто на стадіоні (на полі) не постави металошукачі і клітки, а собак "нєзамєнімого Гєніталія" доведеться на трибунах розсадити, бо ще зададуть журналісти не заплановане і невдобне питання.
777 Показати IP 4 Квітня 2019 00:25
ну вот тебе и гайка,заяц шоколадный.мог бы хоть сам ответить а не за шестерок своих прятаться.
Я Показати IP 4 Квітня 2019 05:16
пепо обгадився в черговий раз.. і які *ри*урки ще за нього будуть голосувати?
ано Показати IP 4 Квітня 2019 09:15
харант по містах за собою возив "угодних" а інших поліція відтісняла. а то на стадіоні для всіх охочих. ясно що не вийде до людей. він боїться

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus