USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Порошенко підписав указ про інавгурацію Володимира Зеленського

17 Травня 2019 09:28
Чинний президент України Петро Порошенко підписав указ про інавгурацію новообраного президента Володимира Зеленського.

Указ під номером 228 опублікований на сайті президента, передає УНІАН.

У документі йдеться про забезпечення проведення заходів, пов’язаних з інавгурацією новообраного президента України.

«З метою належної організації проведення заходів, пов’язаних з інавгурацією новообраного президента України, постановляю:

1. Утворити Організаційний комітет із забезпечення проведення заходів, пов’язаних з інавгурацією новообраного президента України (далі – Організаційний комітет).

Затвердити персональний склад Організаційного комітету.

Організаційному комітету у дводенний строк затвердити план щодо організації та проведення заходів, пов’язаних з інавгурацією новообраного президента України.

2. Міністерству закордонних справ України вжити в установленому порядку заходів щодо запрошення іноземних делегацій (представників дипломатичного корпусу іноземних держав) для участі в заходах, пов’язаних з інавгурацією новообраного президента України, та вирішення питань, пов’язаних з їх перебуванням в Україні.

3. Міністерству внутрішніх справ України вжити додаткових заходів щодо забезпечення громадського порядку під час підготовки та проведення заходів, пов’язаних з інавгурацією новообраного президента України.

4. Кабінету Міністрів України, Державному управлінню справами здійснити фінансове, матеріально-технічне забезпечення заходів, пов’язаних з інавгурацією новообраного президента України.

5. Державному комітету телебачення і радіомовлення України забезпечити широке висвітлення у засобах масової інформації заходів, пов’язаних з інавгурацією новообраного президента України.

6. Цей Указ набирає чинності з дня його опублікування».

16 травня, Верховна Рада призначила на понеділок, 20 травня, урочисте засідання парламенту, присвячене складенню присяги новообраним президентом України Зеленським. Засідання має розпочатися о 10.00.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Активіст Показати IP 17 Травня 2019 10:03
Коли ж Зеленський підпише Указ про затримання порошенка.
Мирон Показати IP 17 Травня 2019 13:41
Слава Богу, жити захотілось, є надія на щасливе завтра!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus