USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У Бразилії – новий президент

1 Вересня 2016 09:32
Колишній прем'єр-міністр Бразилії Мішел Темер склав присягу президента країни після того, як тепер вже колишній главі держави Ділмі Русеф оголосили імпічмент.

Про це повідомляє канал 24 з посиланням на агентство Associated Press.

Темера під час інавгурації супроводжували члени уряду та конгресу Бразилії.

Наразі новий президент не робив жодних офіційних заяв. Увечері в середу очікується його виступ з промовою.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини раніше, 31 серпня сенат Бразилії оголосив президенту країни Ділмі Русеф імпічмент. Згідно з повідомленням, за вотум недовіри Русеф проголосував 61 сенатор, а проти цього рішення — 20 сенаторів. Для імпічменту Ділми Русеф потрібно, щоб за таке рішення проголосували дві третини сенаторів (54 голоси).

Зазначимо, Ділму Русеф звинувачували у маніпуляціях з федеральним бюджетом, щоб приховати масштаби фінансових проблем в країні. Сама вона наполягала на своїй невинуватості. Русеф переконана, що усунення її від посади — результат змови.

Як відомо, Темер виконував обов'язки президента з травня після відсторонення Русеф від посади у зв'язку з розслідуванням її корупційної діяльності. Політик буде керувати країною до 1 січня 2019 року, тобто до закінчення терміну правління Русеф.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
123 Показати IP 1 Вересня 2016 13:06
Жаль ,что не у нас!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus