USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Порошенко підтвердив, що йде на другий термін

12 Березня 2018 07:00
Зустріч Петра Порошенка з блогерами була настільки «закритою», що багато її відкриттів тут же заполонили весь інформаційний простір. Зокрема, під час заходу було оприлюднено інформацію про те, що Порошенко вдруге висуватиме свою кандидатуру на пост Президента України.

Про це написав український політичний і громадський діяч Дмитро Співак у Фейсбук.

Зі слів Співака, зустріч була настільки законспірованою, що самі учасники із задоволенням себе "спалили". Зокрема, за допомогою селфі.

«Причому, хлопці не просто палили себе та інших, а погналися наввипередки. Куди і навіщо? Ну як же, природньо за близькість до владної п*пи. Вона хоч і велика, але все ж одна. А бажаючих доторкнутися і потертися виявляється більш ніж достатньо.

Ось і вийшло, що східка з придворними писарчуками була закритою, а шуму на всю країну наробила, як ніби це був відкритий урок з лизоблюдства, і інших формах аморального творчості. Але, з урахуванням побажань замовника, і з усіма розділовими знаками.

Але головне, що ми тепер теж в темі. Нам всім «дуже тонко» та оперативно рознесли головну новину дня. Виявляється, Сам йде на другий термін. Ось як. А ми думали-гадали. Місця собі не знаходили. А тут на тобі. Йде все-таки. Просто несподівано для всіх. Хто б міг подумати?

Що ж, хлопці, якщо вже такі розклади, то готуємо для цього процесу свої побажання, гасла і кричалки.

Я пропоную скористатися творчістю Михайла Михайловича (Жванецький - радянський та російський письменник-сатирик, - ред.). Краще і коротше за нього все одно не скажеш.

Загалом, «Як шкода, що Ви нарешті йдете ...», - йдеться у дописі політичного діяча.
Як повідомлялося, 9 березня президент України Петро Порошенко провів закриту зустріч з блогерами. На зустрічі нібито оприлюднили велику кількість "інсайду", захід пройшов без преси. На захід в основному запросили блогерів, які в своїх постах підтримують чинну владу. Серед них був і помічник нардепа з Волині Степана Івахіва Денис П'ятигорець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Петро Показати IP 12 Березня 2018 07:03
Хай раніше перший термін відседить
НегрНегр Показати IP 12 Березня 2018 07:27
Хай поцілує мене в д***....
Співакам Показати IP 12 Березня 2018 08:17
Знайдіть достойнішого кандидата. Особисто я відверто кажучи на даний час такого не знаю. Облити брудом когось найлегше.
Учень СШ № 22 до Співакам Показати IP 12 Березня 2018 10:52
Люди добрі , хто був при владі протягом 27років нашої незалежності , ми побачили що вони "зробили" для країни і її народу ! Не будьте наївними ,що вони щось зможуть на краще поміняти якщо їх знову оберемо ! ПАМ'ЯТАЙТЕ - що незамінних немає ...
Категорично ні!!! Показати IP 12 Березня 2018 08:19
Злодій більший ніж Янукович. Виводить за рік більш 5 бюджетів України.
Василь Миколайович Показати IP 12 Березня 2018 09:05
" Молодець" Петро , по результатах виборів як і Ющик узнаєш, оцінку свого керівництва від народу . А пока готуй чергові переконливі обіцянки ... Типу, що війну закінчимо за пару місяців і зроблю все щоб закрити свій бізнес , поборю корупцію , створю безліч робочих мість - вже чули в 2014р. і шкода що тоді повірили ...???
Петро до Василь Миколайович Показати IP 12 Березня 2018 19:59
Важливо не скільки лохів обирають кондитера "вадінтур", а чи маєш свого підрах@я(охєндовського), якій все як потрібно підр@хує.. Думати потрібно було раніше, коли обирали "вадінтур", а тепер використають "мертві душі", та один які стверджуючи "вонивсіоднакові" і не підуть на виборчі дільниці.
ан Показати IP 12 Березня 2018 10:43
дуже шкода. стільки молодих хлопців полягло за те щоб такого президента привести до влади.
Юра Показати IP 12 Березня 2018 14:05
Народ України сам вибрав і заслужив такого президента.
123 Показати IP 12 Березня 2018 19:57
Люди одумайтесь, цей шаколад доказів що воно гній. Не голосуйте за воно прошу ВАС.
я Показати IP 12 Березня 2018 20:12
вот пі....ар

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus