USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Порошенко погодив звільнення в запас мобілізованих минулого року

7 Травня 2015 15:06
Президент України Петро Порошенко підписав указ про проведення у травні - липні звільнення в запас військовослужбовців, які були призвані на військову службу за призовом під час мобілізації.

Відповідний указ №254/2015 від 6 травня опублікований на офіційному сайті Глави держави.

Згідно з указом № 454/2014 "Про часткову мобілізацію" мобілізація проводилась на території 24 областей протягом 45 днів з дня набрання чинності указом (6 травня 2014 року).

Відповідний указ «Провести у травні - липні 2015 року звільнення в запас військовослужбовців, які були призвані на військову службу за призовом під час мобілізації, на особливий період, відповідно до указу президента України від 6 травня 2014 року № 454 «Про часткову мобілізацію», - зазначається в указі.

Кабінету міністрів доручено забезпечити фінансування та вжити в межах повноважень інші заходи, пов’язані із звільненням у запас зазначених військовослужбовців, у тому числі з їхнім перевезенням до місць проживання (перебування).

Міністерству оборони, Міністерству внутрішніх справ, Службі безпеки України, Адміністрації Державної прикордонної служби України, Державній спеціальній службі транспорту необхідно провести звільнення у визначені терміни, перевезення звільнених військовослужбовців до місць проживання (перебування) та забезпечення їх комплектом польової форми одягу за сезоном і харчуванням під час переміщення до місць проживання (перебування).

Указ набирає чинності з дня його опублікування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
воля обкраденого нар Показати IP 7 Травня 2015 17:50
чекаємо наказу на мобілізацію кулявлобного клятого ворюгу яйценюка і його рідних з парашенківським воровським сцинком та воровських кабміністрів з їх паразитними ненаситними воровськми сцикунячими сімями до АТО!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus