USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Розповіли, скільки демобілізують волинян

9 Жовтня 2015 12:06
На Волині - 4 тисячі демобілізованих, які повернулися у свої домівки. Втім, ще стільки ж зараз несуть службу й чекають демобілізації.

Про це йшлося під час прес-конференції щодо створення в області центру допомоги учасникам антитерористичної операції у приміщенні обласної ради сьогодні, 9-го жовтня.

Зі слів голови облдержадміністрації, на Волині всього буде 8 тисяч демобілізованих.

«Вже 4 тисячі демобілізованих повернулося, ще на таку ж кількість ми чекаємо», - розповів голова Волинської ОДА Володимир Гунчик.

Заважимо, волинський адвокат свого часу інфорумвав про те, що місце роботи за мобілізованими, які перебувають в АТО, зберігається до повної демобілізації. Окрім того, зберігається посада і компенсується із бюджету середній заробіток на підприємстві.

ЧИТАТИ ЩЕ: У демобілізованих волинян вимагають гроші і «ставляться як до худоби»

Нагадаємо, Рада національної безпеки і оборони України пропонує демобілізованих військових під час особливого періоду одразу зарахувати до резерву першої категорії.

Зі слів секретаря РНБО Олександра Турчинова, усіх демобілізованих військових, які за станом здоров'я можуть захищати країну, запишуть за військовими частинами, де вони воювали, та «будуть знати як діяти в умовах надзвичайної ситуації».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus