USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Порошенко їде до Луцька «інкогніто»: міськраду не поінформували про візит гаранта

13 Березня 2019 15:33
Попри те, що відразу декілька волинських ЗМІ повідомили про візит президента на Волинь, офіційно про план заходів, розклад зустрічей та місця відвідування гарантом області досі не повідомили.

Натомість, як стало відомо з власних джерел, правоохоронці екстрено змінили попередній маршрут руху гаранта в зв’язку з можливим візитом активістів Нацкорпусу, які приїжджають на мітинги Порошенка у містах України. Активісти вимагають покарання причетних в розкраданні оборонних підприємств України. Зокрема, для бізнес-партнера Порошенка Олега Гладковського.

Начальник відділу зв’язків з громадськістю Луцької міської ради Олена Макарова в коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини повідомила, що організовує візит президента облдержадміністрація – там складають робочий план, який доводять до відома міської ради. Натомість до цього часу інформації про візит гаранта там не отримували.

«Ми не отримували жодних документів чи розпоряджень щодо візиту Президента України до Луцька 14 березня», – зазначила Макарова.

Але те, що Порошенко завтра в Луцьку дійсно буде, підтвердили в міськвідділі поліції. Так, на звернення очільника Луцької міської парторганізації «УКРОПу» Ігоря Поліщука щодо проведення мирного мітингу на Театральному майдані 14 березня в міськвідділі відмовили, пояснивши це тим, що в той же час відбудеться з'їзд лісівників, на якому буде присутнім Президент України.

Відтак, окремі території Театрального майдану в цей час «обмежать для доступу сторонніх осіб, а також здійснюватимуться різного роду режимні заходи».
Тим часом у центрі Луцька розпочалась підготовка до Всеукраїнського з'їзду лісівників. На Театральному майдані працює спецтехніка.

Клумбу навколо пам'ятника Лесі Українки прикрашають рослинами. Уже встановлені дерев'яні будиночки, де завтра торгуватимуть продукцією лісових господарств.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
лучанин Показати IP 13 Березня 2019 17:18
Дибілізм-совєтіко процвітає на 28-мому році незалежності.А,чому бруківку на площі і сходи театру не миють з шампуньом?Нєзачьот!!!!
Artem Показати IP 13 Березня 2019 18:01
А за чей счьот сєй банкєт ???
Анонім Показати IP 13 Березня 2019 18:34
Як так Волинські новини не знають, що завтра у Луцьку Всеукраїнський зліт лісівників? Що ставлять павільйони для торгівлі медом і дарами лісу.
ЦІЛКОМ ТАЄМНО!!! Показати IP 13 Березня 2019 19:27
Кажуть що в Луцьку вигукувати питання про Шарія буде сам Шарій переодягнений в Шарія!!!!!!!! Пєца ти це не пережевеш!!!!!!!!!!!!! Подумай добре....
Волинь Показати IP 13 Березня 2019 19:37
Петя ласкаво просимо до нас
Тор Показати IP 13 Березня 2019 20:20
Дівчата не гуляйте майданом. Пєтя буде шапки зривати.
ввв Показати IP 13 Березня 2019 20:57
І за що ви всі так нашого гаранта не навидите ??? Такий класний президент і все в нас , із його слів,класно , просто ви ЛЮДКИ цього не бачите !!! Мабуть всім засліпило , а Петро бачить .Ось так.
руля Показати IP 14 Березня 2019 07:28
барига!!!! кому ви радiєте???
Томас! Показати IP 14 Березня 2019 20:14
Усім томас!!!
Реалії після "візиту Показати IP 15 Березня 2019 14:57
Президент не приїхав, хлопаки військові поголодніли, лісівники просиділи у пустому залі, клумби та насадження забрали у свої ліси. І головне у Луцьку лісу як не було так і нема))))))) лише "дуби" дарма зібралися ( )о( )

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus