USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.20
  • PLN 9.76 9.95

Порошенко скасував мито на бронежилети і ліки

21 Липня 2014 18:13
Петро Порошенко підписав закон про звільнення від оподаткування засобів індивідуального захисту та ліків для потреб АТО. Про це повідомляє Еспресо.TV. з посиланням на прес-службу глави держави.

«Президент України Петро Порошенко підписав закони про внесення змін до Митного та Податкового кодексів України щодо звільнення від оподаткування ввізним митом та податком на додану вартість засобів індивідуального захисту та лікарських засобів для потреб антитерористичної операції», - йдеться у повідомленні.

Зокрема, без оподаткування ПДВ та ввізного мита тепер в Україну можуть ввозитися каски, бронежилети, виготовлені у відповідності до військових стандартів або технічних умов, та матеріали (нитки, тканини), необхідні для їх виготовлення.

Також від оподаткування звільняються лікарські та медичні засоби, що призначені для використання закладами охорони здоров’я та учасниками АТО.

Нагадаємо, раніше Верховна Рада скасувала ввізне мито і звільнила від податку на додану вартість засоби індивідуального захисту та ліки. За відповідний законопроект проголосував 261 депутат.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 21 Липня 2014 18:46
Стрілку потрібно скинутись на його проводи на той світ , думаю за 1 000 000$ його свої завалять

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus