USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Верховна Рада скасувала ввізне мито на ліки та амуніцію

1 Липня 2014 22:00
Верховна Рада скасувала ввізне мито і звільнила від податку на додану вартість засоби індивідуального захисту та ліки. За відповідний законопроект проголосував 261 депутат. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

Таким чином, на час проведення АТО чи запровадження воєнного стану, звільняються від податку на додану вартість операції з ввезення на митну територію України та постачання на митній території України касок та бронежилетів. Також від оподаткування звільняються лікарські засоби та медичні вироби.

Як повідомив речник АТО Олексій Дмитрашківський, українські військові у зоні проведення антитерористичної операції наразі забезпечені усім необхідним.

Сьогодні українські силовики встановили контроль над трьома населеними пунктами на Донбасі, захопленими раніше сепаратистами – Закотним, Старим Караваном та Брусівкою.

Прикордонники і українській військові відбили також пункт пропуску «Довжанський» на кордоні з Росією у Луганській області.

ЧИТАТИ ЩЕ: ФОТО ТА ВІДЕО ГОЛОВНИХ ПОДІЙ ПІСЛЯ ПЕРЕМИР'Я. ОНОВЛЮЄТЬСЯ

Пізно ввечері 30 червня президент Петро Порошенко за підсумками засідання Ради національної безпеки і оборони України ухвалив рішення зупинити дію режиму одностороннього припинення вогню на Донбасі. Після цього розпочалася активна фаза АТО.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 2 Липня 2014 01:03
от якби ще скасували ввізне мито на автомобілі, який би подарунок зробили людям і корупційних схем стало б набагато менше, а то під приводом підтримки свого виробника ( а реально олігархів, які не хочуть вкладати гроші в нові технології) людей роблять дурними і бідними
111 до Анонім Показати IP 2 Липня 2014 09:09
Почитай і зроби висновок. http://auto.mail.ru/article/47061-ukraina_v_es_chto_budet_s_avtomobilnym_rynkom/
Олександр Показати IP 5 Липня 2014 02:11
Що ж, думаю, що ці зміни будуть позитивно сприйняті суспільством як і процес децентралізації http://www.youtube.com/watch?v=DcToDgQdExk&list=UUlzAs4Z2gidNbhKQ1mqro5g . А яка ваша думка з приводу реформ, що відбуваються в Україні?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus