USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Порошенко «увірвався» в ефір, «1+1» подасть в суд, – Ткаченко

12 Квітня 2019 09:41
Гендиректор групи «1+1 media» Олександр Ткаченко заявив, що телеканал подасть в суд на президента Петра Порошенка після того, як він «ганебно увірвався в ефір приватної кампанії, користуючись статусом глави держави», та «за минулі звинувачення на адресу каналу».

Про це він написав у Facebook.

Ткаченко прокоментував появу Порошенка в ефірі програми «Право на владу» – гендиректор «1+1» підкреслює, що кандидатів у президенти на ефір не запрошували.

«Ефір «Право на владу». Все, як зазвичай, – запрошені гості, не кандидати (!), експерти, з різних сторін. І раптом за кілька хвилин до ефіру, з’являється представник АП – В.Горковенко біля воріт студії. Починає світську бесіду з адміністратором. І тут без мигалок і охорони у двір дер студії Довженка під’їжджають дві машини і виходить сам президент.

При чому не зовсім зрозуміло, в якому він тут статусі – кандидата або президента. Але, як розумієте, при його вигляді і охоронців УДО – всі в шоці. Він каже – прийшов на дебати. Тобто таки як кандидат? Або ..?

При цьому він точно знає, що його опонент – Зеленський – у цей момент вже перебуває в Парижі, в переддень завтрашньої зустрічі з президентом Франції – Макроном. Оскільки і СБУ, і МЗС все таки ще під контролем – президента. Його впускають до студії. А що робити? Статус президента ніхто не відміняв», – написав гендиректор каналу Коломойського.

Він додав, що програма «Право на владу» усі тижні виборчої кампанії запрошувала Порошенка в ефір.

«У відповідь – мовчанка. Більше того, у відповідь – заборона з боку людини, яка стояла біля студії – Горковенка – представникам президента приходити до нас в студію, а коли припекло, він навіть начебто командував главою фракції БПП – Герасимовим – летіти терміново з Маріуполя на ефір, щоб спровокувати конфлікт недопуску в студію, коли його вже не чекали», – заявив гендиректор «1+1».

За його словами, після того, як Порошенко «ганебно увірвався в ефір приватної кампанії без запрошення, користуючись статусом глави держави, і не збирався йти...», не інакше, як на позов до суду від каналу він не заробив.

«Чекайте – в понеділок. У тому числі і за минулі звинувачення на адресу «1+1». У країні, яка стряхне з себе вашу брехню, – це вже буде можливо. Пішов зворотний відлік – ще 9 днів залишилося», – написав Ткаченко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Антон Показати IP 12 Квітня 2019 09:55
Це правда, якщо Президент то все можна??? Робить клоунаду, на які такі дебати, дебати давно заплановані на 19, а ПП чомусь 14 ще прийде, хоч його опонент не погоджував. Сміх і гріх.
Навуходоносор Показати IP 12 Квітня 2019 11:01
Рейдер хренов...
Анастасія Показати IP 12 Квітня 2019 11:15
А чому ПП не погоджувався ніколи на дебати з Тмошенко?????? А тільки бігає за Зеленським, краще б покращив добробут людей, створював робочі місця безрбітним а не займається перегонами.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus