USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Порошенко все ж виїхав у Польщу

30 Травня 2022 11:21
П’ятий президент України лідер «Європейської солідарності» Петро Порошенко з третьої спроби перетнув кордон України з Польщею.

Про це пише Українська правда з посиланням на джерело в правоохоронних органах

Як зазначається, з третьої спроби Порошенку та його супроводу дозволили виїхати з країни.

Вранці понеділка Порошенко звернувся до чинного глави держави Володимира Зеленського, щоб запевнити, що опозиція разом із владою працює на зміцнення України. За словами політика, він прямує на конгрес та саміт Європейської народної партії в Роттердам.

Своїми цілями Порошенко назвав: надати Україні статус кандидата на членство в ЄС уже в червні, підтримати Україну у війні проти Росії, надання фінансової допомоги Україні та схвалення «Плану Маршалла 2.0» для післявоєнної відбудови.

Нагадаємо, 27 травня Петро Порошенко намагався виїхати з України з робочим візитом у Вільнюс. Прикордонники розвернули політика через те, що не змогли зчитати його QR-код.

Наступного дня Порошенку вдруге відмовили у перетині держкордону.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Петро Показати IP 30 Травня 2022 13:25
Справжній клоун, не вийшло на "самміт НАТО" в Прибалтці, то потрібно "в Ротедам +", бо ще гроші залишились.. В якості кого він там буде домовлятись і про що? Хто його уповноважував? Він взагалі усвідомлює що давно не "його високоповажність"?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus