USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Канали Медведчука пропагують введення воєнного стану в редакції Порошенка

26 Листопада 2018 18:53
Телеканали 112 та NewsOne, підконтрольні куму Володимира Путіна Віктору Медведчуку, інформаційно підтримують проект запровадження воєнного стану в редакції президента Петра Порошенка.

Про це у Фейсбуці повідомив голова Івано-Франківської міської організації партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» Олег Головенський.

«Скинули свіжу аналітику - найбільше і найагресивніше пропагують воєнний стан в редакції Порошенка канали Медведчука - "112" і "NewsOne". Які ще сумніви і які висновки? Щось неймовірне?», - зазначає він.

Зазначимо, що віднедавна проросійський політик Віктор Медведчук отримав контроль над телеканалами 112 та NewsOne, в зв’язку з чим канали суттєво змінили редакційну політику, почавши підтримувати чинного президента Порошенка. Він, словом, публічно відхрещуючись від зв’язків з кумом Путіна Медведчуком, таємно зустрічається з ним – і в Адміністрації Президента, і у себе вдома.
Відтак, історія з запровадженням військового стану, через що президентські вибори стають під загрозою зриву, може виглядати як змова російського та українського президентів. Адже Медведчук, під впливом якого перебуває Порошенко, давно має теплі і дружні стосунки з Володимиром Путіним, тому на роль посередника цілком підходить.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
33322 Показати IP 26 Листопада 2018 19:02
Дві Бл**ді...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus