USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Порушують ПДР з особливою пристрастю», - Южаніна про «євробляхи»

8 Січня 2018 12:09
Голова податкового комітету Ради Ніна Южаніна вважає, що автомобілі на єврономерах порушують митні правила і безпеку.

Про це вона заявила в інтерв’ю “Новое Время. Бізнес “, пише pronews.com.ua.

“Автомобілів на єврономерах в країні дуже багато. Це не добре. Ці автомобілі порушили не тільки митні правила, а й порушують безпеку на дорогах. Досить часто такі автомобілі порушують правила дорожнього руху. І роблять це помітно з такою особливою пристрастю”, – сказала Южаніна.

“Більш того, велика частина таких автомобілістів навіть не мають страхування цивільної відповідальності. Тобто взагалі не несуть ніякої відповідальності на дорозі. Проблеми з цим нікуди не зникли, а навпаки проблема загострилася, адже таких автомобілів стало значно більше останнім часом”, – заявила вона.

Як повідомлялося, лише чверть автівок на єврономерах мають страхові поліси.

При цьому, за даними Департаменту патрульної поліції, за перше півріччя 2017 року Україні відбулося 4,5 тис ДТП за участю водіїв транспортних засобів з іноземною реєстрацією.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
ссд Показати IP 8 Січня 2018 12:41
яка с*ка!і навіщо робити такі інформаційні вкиди!і так зрозуміло шо влада в нас антинародна і брехлива!!.
*** до ссд Показати IP 8 Січня 2018 17:15
Замість того щоб щось запропонувати Товчуть воду в ступі а народ з кожним днем нижче плінтуса
Уася Показати IP 8 Січня 2018 13:19
Що "порушують митні правила" - факт є факт, нічого вдавати "чесність". Про "порушують безпеку" - частково згоден, деякі (наголошую - деякі!!!) їздуни на бляхах таке враження, вперто намагаються отримати премію Дарвіна. Крім як "наказувати анально без застосування лубрикантів, а потім конфісковувати ТЗ" адекватних покарань для цих "деяких" я особисто не бачу. Але при тому всьому, якби в мене особисто стояло питання купівлі авто зараз - розглядав би "бляхи" в першу чергу, бо: 1. Хочеться нормальний, без понтів ТЗ до 10років за АДЕКВАТНІ гроші. 2. Фінансувати "шоколадного" і всю його братію не маю можливості - доходи не дозволяють. Южаніній - палкий привіт)
Анонім Показати IP 8 Січня 2018 13:37
Южаніна розписується у тупості і безпорадностіі чинуш. 1. встановлення захмарних тарифів на розмитнення призводить до його ігнорування, тобто виникнення проблеми. 2. відсутність належного обліку та реєстрації авто, які перетинають границю, відсутність єдиної бази даних призводить до анархії. 3. неналежне і неадекватне реагування органів поліції у разі порушень ПДР посилює цю анархію . ПРАЦЮЙТЕ, ПАНІ ЮЖАНІНА. і запевню вас, що деякі водії з українськими номерами також порушують ПДР з особливою пристрастю
Сергій Показати IP 8 Січня 2018 14:23
за*бали пляхарі
987 до Сергій Показати IP 8 Січня 2018 16:10
А ви не за..бали, це ж ця пані Южиніна на комітеті розпиналась що за своє авто сплатила акцизу 1,5 мільйона гривень, а звідки такі гроші в неї і яка вартість авто??? В мене двоє дітей і мені зручніше їх возити в старій іномарці за 1,5 тис.дол. чим на жигулях за ці гроші. Коли держава не може забезпечити нормальні умови для людей з отримання доходу то нехай краще мовчать. А ті хто їздять на дорогих авто на укр.бляхах нехай краще покажуть свої доходи за яке придбали авто, тому що на зарплату до 4000 грн. навіть нового ланоса не скоро купиш.
Жора до Сергій Показати IP 8 Січня 2018 16:47
заборонять їх як пити дати. все осточортіли ці хитруни. вже люди пачками гинуть через них.
987 до Жора Показати IP 8 Січня 2018 19:36
Люди пачками на сході гинути, поки наші керманичі розробляють план як здерти останнє з народу, а ви Жора та Сергій напевно на ВАЗах їздите, чи як...
Ваня Показати IP 8 Січня 2018 17:32
Та задовбали ви законотворців.Скільки можна творити таке беззаконня цими бляхами. В якій країні таке твориться, скажіть? В якій країні така кількість мусору катається без ніякої відповідальності за скоєне, без прав, або права куплені,бо ніхто їх не здає.Вони катаються, машини не їхні, збив людину, втік і шукайте вітра в полі, ця ж машина ніде не числиться в базі даних, взяв за комір цього їздаку,стукнув під зад, викинув і поїхав.Хто буде шукати цю машину вона чия, а не чия.Це вже доходить до абсурду.В Німеччину така машина має право їздити 5 днів.Та прийміть закон,нарешті, зніміть ці машини, забороніть їм їздити по Україні, хай розмитнюють. Ну я ж свою розмитнив і їзджу,плачу податки, а вони тільки людей вбивають, аварії на кожному кроці.Скоро ми їх будемо копняками гнати з цих машини і забирати ,вони ж всеодно не їхні.Хай покажуть документи,що це їх власнусть. Дичина, а не країна.Жах.
Льоня Показати IP 8 Січня 2018 19:30
Влада знову за своє: кинути кістку( перепрошую- яблуко розбрату) і ви гризіться між собою любі громадяни, а вони тим часом і далі будуть хапати і закидати в офшори, народ то зайнятий гризнею. Про южаніну вперто ходять слухи, що саме вона є ідейним розробником і організатором фінансових афер нашого найсолодшого, може брешуть, га?
Водій Показати IP 8 Січня 2018 22:00
Нічого проти блях немаю. Хай наші земляки хоть трохи поїздять на нормальних машинах. Сам маю авто,але на укр.номерах. Не може читати подібні статті бе матюків до влади!!! -Порушують митне законодавство? частково, наш закон не дозволяє і не забороняє водночас. -Безпеку порушують не бляхи, а водії!!! Є табун недопрофесіоналів(поіншому не назву)я вміють тільки селфі,розбити авто куплені за народні гроші,оштрафувати пенсіонерів . Вони мають дивитись за порядком на дорозі!!! Закон дозволяє та надає повноваження. -Про цивілку. Та пані Южаніна мабуть не знає що існує закон що раглементує це питання. При перетині кордону прикордонник має повноваження перевіряти поліс страхування(!)Те що вони цього не роблять свідчить лише про одне: корупцію і бездіяльність. -ДТП.ДТП було,є та буде поки будуть авто та пішоходи. Кількість по статистиці само собою очевидно: дороги хужі,а автомобілів більше. Дана стаття є нічим іншим як доказом бездіяльності,безпорадності політиків.Прохання до адміністрації сайту: не викладайте подібних статей. Вони лише провокують конфліктиміж громадянами що супровожуються образами,погрозами,нецензурщиною. До читачів: будьте більш толерантними. поважаю врівноважених людей.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus