USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Тільки чверть авто на «євробляхах» мають страховий поліс

10 Вересня 2017 07:00
В Україні 155 тисяч автомобілів з іноземною реєстрацією мають страховий поліс обов'язкового страхування цивільної відповідальності власників транспортних засобів (ОСАГО).

Про це повідомили в прес-службі Моторного (транспортного) страхового бюро України, передає FinClub.

Відзначається, це менше 5% від загальної кількості укладених договорів.

Крім того, в МТСБУ додали, що в січні-серпні 2017 року 1089 водіїв автомобілів з іноземними номерами звернулися до страхових компаній за отриманням відшкодування.

При цьому, за перше півріччя 2017 року Україні відбулося 4,5 тис. ДТП за участю водіїв транспортних засобів з іноземною реєстрацією.

"Тобто застрахованими виявилися приблизно чверть автомобілів", - відзначили в МТСБУ.

Раніше повідомлялося, що в серпні на первинному ринку було зареєстровано 11,8 тис. легкових автомобілів, з яких 5,2 тис. - імпортовані авто, що були в експлуатації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Євген Показати IP 10 Вересня 2017 10:19
Народ, ви хоч думайте, коли читаєте такі "сенсації" від місцевих новинщиків, бо ті копіпастять ахінею, ще й доперебрехують. Першоджерело менш сенсаційно подало ту "сенсацію", але все-одно свідомо збрехало! В заголовку ведуть мову про поліс ОСЦВ - поліс ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ, тобто про те, що мав би відшкодовувати власник "бляхи комусь", а в тексті підраховують по зверненнях власників "блях" ЗА ВІДШКОДУВАННЯМ ЇМ! Це абсолютно різні речі! Люди, думайте завжди над тим, що вам подають
лучанин Показати IP 10 Вересня 2017 15:20
правильно.. власники застрахованих блях звернулися до страхових агентів за відшкодуванням третім особам яким вони завдали шкоди.. ти як баран який не вміє читати.. Надіюсь тобі доступно розжував?... ковтай))
Євген до лучанин Показати IP 10 Вересня 2017 15:30
не тупи, і не позорся, а поцікався, як і хто за чим звертається. Для відшкодування по ОСЦВ звиртається потерпіла сторона, а не тримач страхівки.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus