USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Посада міського голови важливіша за посаду президента, – Шиба

15 Жовтня 2009 16:20

Повноважень у мера менше, ніж у президента, але відповідальності значно більше. А робота міського голови хоч важка, але цікава. Про це розповів Богдан Шиба на зустрічі з лідерами учнівського самоврядування у рамках проведення Європейського тижня місцевої демократії. Про це 15 жовтня інформує репортер «Волинських новин».
«Але все ж таки я б не хотів би, щоб у державі геть усе  залежало від президента, а у місті – від мера», – додав міський голова, пояснивши, що він має на увазі потребу більшої ініціативності та самостійності громадськості.
Під час екскурсії кабінетами міськради голів шкільного самоврядування найбільш цікавило, як потрапити на роботу до муніципалітету. Проте після появи пана Шиби стали запитувати  про плани, «Євро-2012», розвиток міста та проект Конституції.
«У мене таке враження, що ніхто із нас не їздить маршрутками. Жоден не задав запитання, коли ми зможемо нормально пересуватись містом… Та «світитись» самій не хочеться. У школі попросили не запитувати компрометуючих речей», – поділилась з кореспондентом «ВН» одна з учасниць зустрічі.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
вого КРОК Показати IP 15 Жовтня 2009 17:46
...У школі попросили не запитувати компрометуючих речей...)))НО,НО!!Тільки консолідуючі й державотворчі питання))Ніяких:де дороги?(обіцяні)де місто без окраїн(обіцяне),де мости(обіцяні)Тільки про прекрасне,вічне,добре)))
Анонім Показати IP 15 Жовтня 2009 18:22
Богдане Повловичу, а за посаду премєркі посада мера важливіша? чи лише за посаду президента?
Анонім Показати IP 15 Жовтня 2009 19:07
Интересненькая работка быть мэром?...ну-ну.А что будет потом,когда Там...
Куратор Показати IP 16 Жовтня 2009 09:44
от вам і мер( як піаритись - так будь ласка, а як хтось хоче сказати правду, так вже і вовком дивиться. критику треба приймати, запам’ятовувати і змінюватиСЬ!
Анонім Показати IP 16 Жовтня 2009 10:03
Коли буде тепло? БЮТівці тільки вбивають людей і гвалтують дітей останнім часом, загнали країну в [вирізано - цензура] і займаються непристойними речами.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus