USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Посадовець Волинської ОДА вкотре «наїхав» на службу автомобільних доріг

30 Липня 2008 15:52
Начальник головного управління промисловості та розвитку інфраструктури  Волинської ОДА Микола Кучеренко під час колегії облдержадміністрації вкотре розкритикував діяльність служби автомобільних доріг у Волинській області. Про це 30 липня інформує репортер «Волинських Новин».
Як зазначив пан Кучеренко, дороги ремонтують не там, де потрібно. Попри те, що загальна сума, виділена на шляхи Волині, залишилася такою, як було передбачено, керівництво цієї служби самочинно змінило плани по ремонту доріг, «перекидаючи» кошти, виділені на певний район, у зовсім інший.
У Луцькому, Ківерцівському і Камінь-Каширському районах відповідне фінансування у кілька разів перевищує планові показники, у той час як в інших районах цей показник не доходить до 50 % .
Найменше коштів на ремонт доріг виділено у Ратнівському районі – усього 25 % від планових показників. «У Луцькому, Ківерцівському районах асфальт кладеться на асфальт, чого не скажеш про інші», –  поскаржився пан Кучеренко.
За його словами, такий стан справ спричиняє те, що волинські перевізники просто відмовляються здійснювати рейси у низку населених пунктів через поганий стан шляхів. 
Довідково:
14 липня під час наради з питань організації пасажирських перевезень начальник головного управління промисловості та розвитку інфраструктури Волинської ОДА Микола Кучеренко гостро розкритикував діяльність Державної служби автомобільних доріг на Волині.
 
На думку пана Кучеренка, стан доріг – це один із головних чинників, що впливає на якість пасажирських перевезень. Він вважає, що держслужба автомобільних доріг не виконує своїх зобов’язань, а її робота є «абсолютно некоректною» й «абсолютно безконтрольною».
 Для нього є незрозумілою позиція цієї служби, коли, наприклад, будівництво і реконструкція автошляхів у Луцькому районі профінансовані на 300 відсотків, а аналогічні потреби у Володимир-Волинському районі – лише на 36%.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus