USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Посадовці Луцького району залишилися задоволеними роботою Білостоцької сільради

25 Червня 2009 14:04
Білостоцький сільський голова Луцького району Віталій Франчук сподівається, що бюджет цього населеного пункту у 2009 році виконають. Пан Франчук виступив на тему «Про забезпечення виконання повноважень Білостоцькою сільською радою у галузі економічного та соціального розвитку, вирішення нагальних проблем відповідної територіальної громади» під час виїзного колегії Луцької райдержадміністрації, – повідомляє 24 червня репортер «Волинських Новин».
 
Пан Франчук проінформував про проблеми у житті сільради, стан соціальної інфраструктури на її території та про роботу владних органів. За словами сільського голови, станом на 15 червня доходи їх бюджету виконані на 130%. «Є надія, що бюджет буде виконано», – зазначив Віталій Франчук. Він стверджує, що 99% находжень до сільської казни йде на захищені статті – оплату праці та енергоносіїв. Через це мало коштів залишається на потреби розвитку.
 
Опісля виступили представники структурних підрозділів Луцької райдержадміністрації, які зі свого боку охарактеризували стан справ у тій чи іншій галузі життя Білостоцької сільради. Так, виявилося, що тут проблем із легалізацією робочих місць немає. Начальник відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації Віктор Велк порадив зайнятися питанням розробки генерального плану села. У цьому пана Велка підтримав голова Луцької райдержадміністрації Володимир Демчук.
 
«Великий об’єм робіт робиться на території Білостоцької сільської ради, виходячи зі всіх умов, які є. Це є незаможна сільська рада. Але багато чого робиться як головою сільської ради, видно, що хороший колектив депутатів сільської ради... Ніяких казусів не виникало, проблемних питань», – зазначив Володимир Демчук. За його словами, громада не помилилася у виборі сільського голови.
 
Заступник голови Луцької районної ради Данило Безушко вважає, що необхідно докорінно змінити підходи до боротьби з пияцтвом. Пан Безушко запевнив, що районна влада допомагатиме Білостоцькій сільраді. Заступник очільника райради вважає, що президентську виборчу кампанію треба «використати з віддачею для територіальної громади. А голосувати вам по совісті». Данило Безушко вважає, що слід провести інвентаризацію комп’ютерів у школах району.
 
Інформацію, яка прозвучала у виступах під час засідання, взяли до відома і надали Білостоцькому сільському голові низку рекомендацій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus