USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Посадовців Житомирського бронетанкового заводу викрили на мільйонних оборудках

2 Липня 2020 22:16
Служба безпеки України викрила посадовців Житомирського бронетанкового заводу, які допустили розтрату коштів під час ремонту приладів радіаційної і хімічної розвідки.

Про це повідомляє Українська правда.

Повідомляється, щонавесні 2018 року посадовці державного підприємства уклали із львівським науково-виробничим об`єднанням договір на технічне обслуговування та ремонт приладів радіаційної і хімічної розвідки. Вартість ремонту систем захисту становила 2,5 мільйона гривень.

Водночас ініційована СБУ перевірка засвідчила, що на бронетанковому заводі наявна вся необхідна матеріально-технічна база, яка дозволяє без задіяння сторонніх фірм здійснювати обслуговування і налаштування цієї військової техніки.

«Правоохоронці провели сім обшуків на бронетанковому заводі та у львівській фірмі, у кількох військових представництвах у Києві, а також за місцями проживання учасників оборудки. Вилучено військову продукцію, договори, фінансову документацію, які доводять неправомірне завищення вартості ремонтних робіт» - йдеться у повідомленні.

ВСБУ також заявили, що львівське підприємство, якому замовили ремонт, необґрунтовано залучило три фірми-субпідрядники, штучно завищивши вартість робіт на понад 60%.

Справа відкрита за статтею «зловживання владою або службовим становищем».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
123 Показати IP 2 Липня 2020 22:40
Роблять ЗЕж саме, що робив янек в 2012-2013 році. Розвалюють обороноздатність.
Свідомий до 123 Показати IP 3 Липня 2020 11:23
Читай уважно коли уклали договори. Армію розвалили такі як ти і тобі подібні.
Свіноборонпром Показати IP 3 Липня 2020 09:04
Робкіє ділетанти!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus