USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Пошкодження критичні: у ГУР розкрили подробиці вибухової спецоперації в Криму

25 Березня 2024 09:14
23 березня у тимчасово окупованому Криму відбулося успішне вогневе ураження об’єктів Чорноморського флоту держави-агресорки Росії.

Уражено великий десантний корабель росіян «Ямал». Подробиці щодо пошкоджень судна повідомила 25 березня пресслужба Головного управління розвідки МО України.

«Був атакований 13-й судноремонтний завод ЧФ РФ у Севастополі, де, серед іншого, був пришвартований великий десантний корабель ворога «Ямал». За оцінками воєнної розвідки України, характер пошкоджень ВДК носить критичний характер: пробоїна у верхній палубі зумовила крен на правий борт», – сказано в повідомленні.

Окупанти безперервно відкачують воду із ураженого корабля, який брав участь в анексії Криму, а з 2017 по 2023 рік перебував на ремонті.

«Інші деталі про втрати агресора внаслідок ракетної атаки Сил безпеки та оборони України проти військових об’єктів терористичної Росії уточнюються», – додали в ГУР.

Як повідомив в ефірі телемарафону речник Військово-морських сил ЗСУ Дмитро Плетенчук, під час ударів по тимчасово окупованому Криму ЗСУ могли уразити ще один корабель ЧФ РФ. Третій корабель, що очікує підтвердження – це «Іван Хурс».

Як інформували, сили оборони України успішно уразили великі десантні кораблі російських окупантів – «Ямал» та «Азов». Крім того, було уражено будівлю військово-морської бази в Севастополі та завдано вогневе ураження по паливно-мастильних складах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus