USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Пошуки зниклого в 2014 році малайзійського літака зупинили

17 Січня 2017 13:51
На пошукову операцію було витрачено 160 мільйонів доларів.

Міжнародна група, що включає рятувальників Австралії, Малайзії та Китаю, припинила пошуки уламків рейсу MH370, зниклого над Південно-Китайським морем в березні 2014 року, повідомляє УТ.

Пошуки було вирішено зупинити після того, як була обстежена територія площею 120 тисяч квадратних кілометрів, де, як передбачалося, розбився літак. Місце падіння зниклого лайнера виявити так і не вдалося.

На пошукову операцію було витрачено 160 мільйонів доларів. Родичі визнаних загиблими пасажирів висловилди обурення рішенням влади припинити пошуки.

Boeing 777 авіакомпанії Malaysia Airlines, що виконував рейс MH370 з Куала-Лумпура в Пекін, пропав над Південно-Китайським морем 8 березня 2014 року. На його борту знаходилися 239 осіб.

Перший уламок, приналежність якого до малайзійському лайнеру встановили експерти, був знайдений в серпні 2015 року на французькому острові Реюньйон.

У 2016 році на Маврикії в Індійському океані відшукали фрагмент крила, на якому збереглася частина серійного номера Boeing.

Незважаючи на те, що експерти встановили приналежність до зниклого лайнера декілька знайдених на узбережжі Індійського океану уламків, визначити місце падіння літака поки не вдалося.

Нагадаємо, 8 березня 2014 року «Боїнг-777», що виконував рейс MH370 з Куала-Лумпура до Пекіна, зник з екранів радарів. На борту літака перебували 239 людей, переважно громадяни Китаю. Слідчі, які шукали літак, переконані, що він впав у південній частині Індійського океану, де знайшли кілька уламків повітряного судна.

У доповіді Австралійського бюро з безпеки на транспорті в листопаді йшлося, що літак, найімовірніше, стрімко пішов на дно океану після витоку палива.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus