USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Нідерланди довели, що малайзійський лайнер збили бойовики

15 Липня 2015 16:19
Малайзійський лайнер MH17, який прямував з Амстердаму (Нідерланди) до Малайзії, у небі над Україною збили бойовики, – інформують наші колеги з «УП».

Нагадаємо, трагедія сталася у липні минулого року. На борту літака було 280 пасажирів та 15 членів екіпажу.

Згідно з доповіддю нідерландських експертів, малайзійський лайнер у липні 2014 року над Донбасом збили проросійські сепаратисти за допомогою ракети земля-повітря.

Як уточнює видання CNN, у документі, який складається з декількох сотень сторінок, вказується точна модель ракети, яка вразила літак, а також похвилинний таймлайн польоту MH17.

Також у доповіді, зі слів джерела, міститься критика дій компанії «Малайзійські авіалінії», яка не врахувала застереження і продовжувала літати над небезпечною зоною.

Очікується, що остаточну версію доповіді опублікують у першій половині жовтня 2015 року.

Зазначимо, що, на думку багатьох експертів, судно збили з російської установкою «Бук», яка управлялася екіпажем російських військових.

Раніше Нідерланди і Малайзія запропонували створити міжнародний трибунал у цій справі. Україна підтримала цю ідею. Єдиною країною, яка виступає категорично проти створення трибуналу, є Росія, хоча вона і звинувачує в катастрофі українських військових.

Також Росія має претензії до проекту остаточного звіту Нідерландів про катастрофу і вимагає внести в нього зміни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
лучани Показати IP 15 Липня 2015 17:11
Кремлівський виродок закінчить так само ,як і Кадаффі.
Анонім Показати IP 15 Липня 2015 23:51
"НІДЕРЛАНДИ ДОВЕЛИ, ЩО МАЛАЙЗІЙСЬКИЙ ЛАЙНЕР ЗБИЛИ БОЙОВИКИ" - А що, розслідування вже закінчилось?
куку Показати IP 16 Липня 2015 00:37
А які бойовики, де взялись, коли скрізь лунає, що україна єдина і неподільна? Хай україна і платить, раз єдина.
ага до куку Показати IP 16 Липня 2015 10:19
на жаль, україна зараз платить на сході за своє "разгільдяйство" протягом усіх років незалежності. і народ сам в першу чергу винний в тому, що зараз робиться в країні
Ватанам і москалям Показати IP 17 Липня 2015 18:24
Всеодно ви програєте , ваша рашка - приречена бути клоакою планети , Україну скидає ярмо корупції та оліграхії , оновлюється , а ви без шансів !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus