USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Послугою шерингу авто в «Дії» вже скористалися 200 тисяч разів

11 Вересня 2023 12:02
За час дії послуги шерингу автомобілів у застосунку «Дія» українці скористалися нею 200 тисяч разів.

Про це повідомляє МВС.

«Передача права на користування транспортним засобом користується попитом серед водіїв. З моменту запуску послуги шерингу авто, в застосунку «Дія» нею скористалися 200 тисяч разів», – йдеться у повідомленні.

Як зазначають в МВС, послуга легка в користуванні та здійснюється в декілька кліків. Для цього в застосунку «Дія» мають відображатися паспорт та посвідчення водія відповідної категорії тієї особи, яка хоче стати належним користувачем. А для власника – свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу.

Також водії можуть призначити належного користувача у будь-якому зручному для себе сервісному центрі МВС або онлайн – через Електронний кабінет водія.

Після шерингу авто у належного користувача в «Дії» відобразиться свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу, яким він зможе керувати.

Також обидві сторони при потребі можуть в режимі онлайн скасувати шеринг автівки. Це можна зробити через застосунок «Дія» або Електронний кабінет водія.

Як повідомлялося, послуга шерингу транспортного засобу запрацювала в застосунку «Дія» у серпні 2022 року. У квітні 2023-го до функціоналу додали можливість скасувати шеринг.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus