USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.70
  • PLN 9.80 10.00

Посол України в Канаді продав землю в окупованому Криму за російськими законами

27 Березня 2019 20:34
17 листопада 2017 року, коли в зоні бойових дій продовжували гинути українські громадяни, в окупованому Криму сталася незвичайна угода купівлі-продажу 20 000 кв.м. землі. Продавцем виступив Андрій Шевченко - український патріот і призначений Петром Порошенком Посол України в Канаді, а покупцем - хлопець з російського Башкортостану.

Про це на своїй сторінці у Facebook пише екс-заступник глави Адміністрації Президента Андрій Портнов.

У договорі на російському нотаріальному бланку і печаткою з двоголовим орлом зазначено, що власник цієї землі Андрій Шевченко, діє на підставі дипломатичного паспорта і продає ділянку за адресою: Російська Федерація, Республіка Крим, Сакський район.

Яскравою тезою є пункт договору про те, що дружина Посла Анна Гомонай дала свою згоду на продаж цієї землі відповідно до Сімейного кодексу Російської Федерації.

Від угоди на окупованій території Посол виручив 4 700 000 російських рублів, що становило 78 000 доларів, вніс всі кадастрові платежі та заборгованості, чим вчинив пряме і непряме визнання російської юрисдикції і російських органів на українській території, тобто вчинив державну зраду.

Щоб приховати угоду, Посол виписав на її укладення довіреність у підлеглого собі ж консула в Канаді, маскуючи необхідність особистого підписання документа на російському бланку і отримання з Росії грошових коштів. А щоб зовсім замести сліди, Посол приховав цей дохід в декларації за 2017 рік незважаючи на те, що земельний договір містить пряму вказівку на його повну оплату ще до моменту укладення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Упс! Показати IP 27 Березня 2019 21:13
Народу -закони , "панам"- безкарність та покращання
здравомислячий Показати IP 27 Березня 2019 22:44
Ви (хто буде читати цей коментар) просто уявіть на хвилину таку ситуацію:у вас була ділянка в Криму але в 2014 році його(Крим) захопили і окупанти заявили що це вже стала їхня територія.І вам потрібно продати цю земельну ділянку будь-кому.І от знайшлась людина яка захотіла купити у вас вашу ділянку.Як ви поступите?Які будуть ваші дії?Кожен якби був би на місці Шевченка то так само поступив би.І що ви будете вважати себе зрадником України тому що продали свою власну земельну ділянку на захопленій території покупцеві-росіянину з РФ???Як по іншому міг поступити Шевченко коли йому потрібно було продати свою землю?
Анонім Показати IP 27 Березня 2019 23:08
Шановний авторе! Поясніть, чи зміг би Андрій Шевченко продати цю земельну ділянку за українськими законами?
Я Показати IP 28 Березня 2019 06:19
а глушак трупчинов, кодло тих що з ним вже тоді керували у Києві а також стадо військових що здали Крим без жодного пострілу так і залишились гарячими пацріотами.....країна маразма
До здравомислячого Показати IP 28 Березня 2019 07:00
Але Шевченко ж майданутий ,атошнык.Це простим людям можна пробачити атим хто заробляэ на майданы ы ато ныколи
Ано німу Показати IP 28 Березня 2019 08:17
Легенько, як Пєтя Рошен. Є купа законних способів, посередників. Але природна жадібність на рівні рефлексу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus