USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

За три роки російської агресії загинуло 10 тисяч українців

16 Січня 2017 12:24
Російська агресія проти України за три роки забрала життя 10 тисяч українців, цивільних і військових.

Про це сьогодні сказав Президент України Петро Порошенко під час спільного брифінгу з віце-президентом США Джо Байденом, передає кореспондент УНН.

"У цьому році виповнюється 3 роки, як Росія почала справжню війну проти нашої держави. Це війна, в якій вбито 10 тисяч українців, цивільних і військових", - сказав П.Порошенко.

Він додав, що лише за останні три дні українські позиції на Донбасі продовжували обстрілювати понад 250 разів.

ЧИТАТИ ЩЕ: НЕБОЙОВІ ВТРАТИ АТО: ШОКУЮТЬ ЦИФРИ ЩОДО КІЛЬКОСТІ САМОГУБСТВ, - ПРАВОЗАХИСНИК

Нагадаємо, П.Порошенко сподівається, що українське питання буде пріоритетним для політикуму в США.

Сьогодні зранку літак віце-президента США Джо Байдена приземлився в Борисполі. Спочатку Дж.Байден зустрівся із Володимиром Гройсманом, а потім із П.Порошенком.

Нагадаємо, зустріч П.Порошенка із Дж.Байденом повинна була пройти 15 січня, проте її перенесли через зміни у графіку віце-президента США.

Очікується, що візит віце-президента США до України підкреслить важливість надання країні підтримки з боку США, а також засвідчить його особисту залученість до цієї підтримки — незалежності України. Візит також відбудеться на честь святкування 25-ї річниці дипломатичних відносин між двома країнами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Перехожий Показати IP 16 Січня 2017 12:55
За три роки т.зв. російської агресії з т.зв. агресором не перекрито жодного прикордонного пункту, не припиненно імпорту-експорту з РФ, не зачинено жодного дип.представництва "країни-агресора", не призупинено дипломатичних стосунків, український президент та ряд політків (Мацола, наприклад) так і не відмовились від своїх бізнес-проектів в межах "країни-агресора", в казну якої і далі справно сплачують податки. І ви будете розповідати про агресію і агресорів? Єдиний агресор в Україні - це злочинна влада, яка стала до керівництва державою внаслідок організованого ними антиконституційного перевороту 2014-го року. Саме вони, вгробили економіку, довели український нарід до зубожіння і втратили майже третину українських територій.
Анонім Показати IP 16 Січня 2017 12:56
Джо Баден вже в минулому, частина історії. ВН колись писали про проблеми, що їх створює влада, сайту strana.ua (дякую ВН за те, що дізналась про цікавий сайт новин!). Так ось там є матеріал про справжні інтереси Джо Байдена на Україні. Якщо це так, то дуже боляче за нашу країну - всі, кому не ліньки, хочуть щось урвати собі, пошматувати, розграбити. Наша влада і всі ці "великі друзі" - ось хто справжній окупант. Обама ж, до речі, нещодавно сказав, що в Америки не було інтересів на Україні чи щодо України. Як вам таке?
Щось не сходиться Показати IP 16 Січня 2017 14:35
Загинуло військовослужбовців ніби то 3 тисячі ,а решта що цивільні особи чи хто...............
корінний лучанин Показати IP 16 Січня 2017 15:33
В голові у вас агресія без шансів. на деокупацію.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus