USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Посольство США закликало своїх громадян терміново залишити Україну

14 Липня 2022 22:18
Посольство США в Україні звернулося до своїх громадян із проханням терміново залишити Україну, а також закликало не в'їжджати.

Відповідно до опублікованої заяви американського посольства, безпекова ситуація в Україні є дуже нестабільною, і вона може погіршитися без попередження. Про це йдеться на сайті дипломатичного відомства, передає ТСН.

Також американські дипломати закликали своїх громадян уникати великих зібрань та організованих заходів, оскільки «вони можуть стати російськими військовими цілями будь-де в Україні, включаючи її західні регіони».

«Громадяни США мають залишатися пильними та вживати відповідних заходів для підвищення своєї обізнаності щодо безпеки. Знайте розташування вашого найближчого притулку або захищеного місця. В разі мінометного та/або ракетного вогню дотримуйтеся вказівок місцевої влади та негайно шукайте укриття. Якщо ви вважаєте, що ваше поточне місцезнаходження більше не безпечне, вам слід ретельно оцінити потенційні ризики, пов’язані з переїздом до іншого місця», – йдеться у заяві.

Варто зазначити, що американське посольство публікує такі повідомлення щомісяця. У них повідомляють про рівень загрози в країні. З огляду на терористичний акт Росії у Вінниці, цілком логічно, що дипломатичне відомство закликало покинути Україну.

Нагадаємо, 14 липня Росія завдала ракетного удару по центру Вінниці. Станом на вечір, за даними ДСНС, відомо про загибель 23 осіб (з них троє дітей).

Звернулися по допомогу до медичних закладів 115 осіб, госпіталізовано 64, зокрема двох дітей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus