USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Постраждалому на Майдані волинянину перекваліфіковують справу

2 Грудня 2015 16:52
З травм середньої важкості на легкі можуть перекваліфікувати справу волинського майданівця Олександра Приступи, який ледь вижив після того, як його побили «беркутівці» на Майдані в лютому 2014 року.

Про це інформує «Вголос».

Зі слів Приступи, він почав збирати документи, необхідні для загального реєстру постраждалих на Майдані. Цей реєстр створюють для надання урядом допомоги постраждалим на Майдані.

У лютому 2014 року Олександра Приступу жорстоко побили «беркутівці», які навіть вистрілили йому в ногу, бо думали, що він уже мертвий.

«Перелом фаланги пальця, струс мозку, кульове поранення, рвані рани обличчя і численні забої по всьому тілу – ось що я отримав на Майдані. Кулю з тіла вийняли київські лікарі, тому у Володимир-Волинській лікарні цей момент уже не фіксували, але повідомили, що мої травми належать до середнього ступеня тяжкості.

Нещодавно, коли я розпочав збирати необхідні документи, місцевий судмедексперт повідомив мені: в заключенні вказано, що мої травми легкого ступеня. Я просто не розумію, як таке може бути», –обурюється майданівець і готується відстоювати свої права.

Також він додав, що в такій же ситуації опинився і ще один волинянин, постраждалий на Майдані, Пантелій Тихонюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Всезнайко Показати IP 2 Грудня 2015 20:19
Хтось посилав туди?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus