USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Поступившись «Говерлі», «Старий Луцьк» відклав питання виходу до плей-офф на завтра. Фото

16 Березня 2019 23:09
Поступившись івано-франківській «Говерлі» у напруженому матчі 60:66, «Старий Луцьк - Університет» відклав питання виходу до плей-офф Вищої ліги чемпіонату України на завтрашню гру.

Матч відбувся 16 березня у спорткомплексі Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.

У спарці на виїзді в Івано-Франківську команда з Луцька двічі перемагала «Говерлу», тож задля виходу у плей-офф «Старому Луцьку» потрібна бодай одна перемога в двох іграх.

Рахунок у матчі відкрили гості: Калашніков спочатку реалізував два кидка з лінії, а згодом додав до них «трьоху», одразу створивши перевагу на старті гри для своєї команди. «Говерла» поступово нарощувала перевагу, а господарі ніяк не могли знайти своєї гри. За 30 секунд до завершення чверті перевага гостей складала вже десять очок – 11:21, тож тренер «Старого Луцька» вимушений був брати тайм-аут. Після перерви з-за дуги забив Глушко, встановивши остаточний рахунок десятихвилинки – 14:21.
У другій чверті лучани нарешті взялися за справу, скоротивши рахунок та навіть вирвавшись вперед – у цьому допомогли дві «трьохи» від Дейни та Коцька. Однак в підсумку на велику перерву команди пішли з незвичною для баскетболу нічиєю – 32:32.
Третю десятихвилинку лучани також почали ударно, і завдяки двом дальнім попаданням Коцька та Федчука вирвалися вперед та навіть зуміли піти у відрив, щоправда команда з Івано-Франківська скоротила відставання до мінімуму. Лише завдяки дальньому кидку Швагринського перед останньою чвертю лучани мали перевагу в три очки – 51:48.
Остання десятихвилинки розпочалася з «трьохи» від Федчука. Проте далі команди йшли нога в ногу, і лише за три хвилини до кінця гості вирвалися вперед та в підсумку втримали перевагу до кінця зустрічі, незважаючи на старання лучан відігратися – 60:66.
Найрезультативнішим у «Старого Луцька» став Володимир Коцько, який забивши 25 очок та зробивши 10 підбирань, оформив дабл-дабл.

Зазначимо, що вже завтра для «Старого Луцька» вирішиться доля путівки у плей-офф, тож вболівальників запрошують підтримати свою команду. Початок гри о 13.00.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото автора
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus