USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Посилення карантину: в місті та районі Волині зупинять рух громадського транспорту

4 Червня 2020 18:16
В зв’язку з великою кількістю захворювань на коронавірус у Володимирі-Волинському та районі відмінять послаблення карантину, в зв’язку з чим зупинять рух громадського транспорту.

Відповідне рішення прийняла регіональна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Волинській ОДА 4 червня.

Про це в коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили у відділі інформаційної роботи ОДА.

Комісія розглядала питання скасування послаблень карантину і прийняла рішення відмінити пасажирські перевезення у Володимирі-Волинському та районі через високі показники інцидентності, адже кількість хворих за останні 7 днів на 100 тисяч населення перевищує допустимий показник в 12 осіб.


Як повідомила головний державний санітарний лікар області Наталія Янко, станом на сьогодні на Волині інцидентність становить 12,89 при допустимій нормі – не вище 12-ти. Зокрема, найвищий показник нині у Володимир-Волинському районі – 39. Серед активних вогнищ залишається місцева птахофабрика, йдеться на сайті ОДА.

Так, мова про скасування на усій території області окремих послаблень, що були дозволені попереднім рішенням регіональної комісії ТЕБ та НС від 29.05.2020-го року, за виключенням пасажирських перевезень, робота яких регламентується постановою КМУ №435.

Окрім цього, до населених пунктів (смт Олика Ківерцівського району, м.Ковель, Ковельський район), де досі заборонено послаблення карантину потрапили також м.Володимир-Волинський та Володимир-Волинський район. Відповідно низка послаблень, в тому числі пасажирські перевезення, скасовані.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 19
Житель Показати IP 4 Червня 2020 19:32
Зате вам дурн.м не мішало туди пустити транспорт, хоч там і до того були високі показники по волині, а от в Горохів, Іваничі чи Локачі нізя, бо там жодного хворого.
Психопланетарій, Лип Показати IP 4 Червня 2020 19:52
І це рішення відповідає тому, що відбувається у нас в невеличкому місті Луцьку. Я розумію велике місто Вінниця, Житомир, Харків або Львів, а в Луцьку у нас не більше 220 тисяч населення, а епідемічна ситуація як у Львові кожного дня реєструється від 19 до 30 чоловік з ознаками коронавірусу, і частіше почали від цієї хвороби помирати люди. Так що жителі Луцька,особливо це стосується молодих людей та чоловіків, жінки наші більше слухняні, якщо не будете дисциплінованими, не будете дотримуватись карантинних обмежень і будете знаходитись без маски на обличчі в громадських місцях - рахуйте, що карантин можуть продовжити ще до 22 липня 2020 року і зробити суворішим та заборонити пересування по місту громадському транспорту.
К.лучанин до Психопланетарій, Лип Показати IP 4 Червня 2020 22:17
Послухай , "розмнику ", не треба читати лекцій яких десь наслухався ! Транспорт повинен бути і крапка! А безпеки зобовязані дотримуватись всі! Я , що , повинен пішки ходити з одного кінця міста в інший? Я не такий багатий як і більшість лучан щоб щодня їздити на таксі! В Тернополі , наприклад,там по статистиці більше інфікованих, але транспорт курсує і люди в тролейбусах розсаджуються в шаховому порядку.Звідки знаю? Там мій товариш живе і мені детально все розповів. В нас частіше вмирають люди від туберкульозу. І ще раз , рішення міськради по транспорту вірне. Транспорт повинен бути і люди повинні переміщатись у своїх справах. Що життя повинно зупинитись? Щоб настав економічний "короновірус"! Іще невідомо що страшніше.
До пасажирів до К.лучанин Показати IP 5 Червня 2020 06:51
А ви не думали пересісти з собачих будок, які називаєте маршрутками, на велосипеди? У Європі велика кількість людей пересувається таким способом і це в тому числі у великих містах таких як Відень та Амстердам. Луцьк по площі невелике місто, тому їздити щодня велосипедом з одного кінця міста в інший не проблема. Тим більше що це корисно для здоров'я та екології.
Пересічний громадяни до До пасажирів Показати IP 5 Червня 2020 08:11
Дуже комфортно їхати велосипедом, коли на вулиці дощ! Або якщо треба проїхати з одного кінця міста в інший, по дорогам, які заповнені авто, які при цьому не дуже й поважають велосипедиста. Ми не Відень чи Амстердам. І такої дурні як заборона транспорту напевно більш ніде не будо! Знаю тільки за Івано-Франківськ. Краще б забрали пільговий проїзд на час карантину, щоб пенсіонери менш катались
Виборець до До пасажирів Показати IP 5 Червня 2020 08:47
Я думаю що ви вже давно їздите велосипедом.
Джек до До пасажирів Показати IP 5 Червня 2020 09:25
В дощ особливо добре,по калюжам,без велодоріжок як в європі
555 до До пасажирів Показати IP 5 Червня 2020 09:40
Особливо корисно їздити велосипедом в дощ,який день в день сипле з неба)
Вася до До пасажирів Показати IP 5 Червня 2020 09:53
А у нього хіба є чим думати..Ці гроби на колесах треба взагалі викоринити...На таке містечко не велике їх як г.вна..
ваня до К.лучанин Показати IP 5 Червня 2020 09:32
перший день витримали , а потім і стоячих беруть і без масок .... буде спалах
МВА до ваня Показати IP 5 Червня 2020 10:31
Водії навіть зауваження не роблять щоб маску наділи Заборонити перевезення хай сидять дома та пішки ходять Здоровіші будуть
Микола до Психопланетарій, Лип Показати IP 5 Червня 2020 09:49
Мізків нема.Тут треба карантин пожиттевий ввести..як на тих д*білів подивишся..Без масок без нічого..повзають..Це нормальні люди??В європу їм???В ж*пу-саме там їм місце з їх поведінкою і всім іншим
Ольга Показати IP 5 Червня 2020 10:50
І в Луцьку скасуйте рух громадського транспорту! Лучани не свідомі- в маршрутних таксі заходять більша кількість пасажирів ніж сидячих місць і без масок!!!! Аналогічна ситуація і при проїзді в тролейбусах!!!
К.лучанин до Ольга Показати IP 5 Червня 2020 13:55
НЕ фантазуй і не вводь в оману людей ! Вчора їду в майже пустому тролейбусі( в обідній час 14год. ) так само і автобусах така картина , які проїжджали поруч. І ще раз , прохання : НЕ БРЕШІТЬ ТУТ У ПОСТАХ на емоціях ! Кількість пасажирів повинен регулювати водій ( на нього покладено такі обовязки) в даних умовах , в яких всі ми живемо. І при чому тут свідомі чи не свідомі ! Свідомість відразу приходить після штрафу за порушення умов проїзду! Іще на додачу, а чому б у транспорті не продавати маски для тих хто забув взяти? Оце було б по людськи і турботливо , а не виступати з нападками на людей !
Поліція Нью-Йорка Показати IP 5 Червня 2020 12:42
Коронавірус прийде порядок наведе
admin Показати IP 5 Червня 2020 14:21
Ви всі долб*й*би...
МВА до admin Показати IP 5 Червня 2020 14:45
А ти прям один не долб*й*б Перший всі умови порушуєш а тут такий правильний
Ор Показати IP 5 Червня 2020 16:54
Як же вони задовбали з тим примарним вірусом, коли це все закінчиться...
Ха Показати IP 6 Червня 2020 01:15
Хай відмінять виплати за псевдо вірус тоді побачите стадо стільки так званих хворих! Багато є випадків щоб приписують вірус що получити бабло

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus