USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Екс-голова Любомльської РДА, якого судять за хабарництво, затягує процес

31 Серпня 2017 13:41
Відбулося перше підготовче засідання у кримінальній справі з приводу діяльності екс-голови Любомльської РДА Миколи Пархомука, якого звинувачують у хабарництві.

На початку засідання у Луцькому міськрайонному суді 31 серпня обвинувачений Микола Пархомук зауважив, що в нього змінився захисник, адже з попереднім розірвав договір. Відтак, з його слів, він хоче відкласти розгляд справи на місяць.
На цьому наполягав і новий захисник - адвокат Ярослав Грищенко.

«Матеріали справи в Києві, є чимало аудіозаписів, тому потребую не менше місяця, щоб ознайомитися з усім та надати якісний захист», - звернувся до суддів Грищенко.
Втім, прокурор – представник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Вадим Кохна - заперечив, мовляв, не варто затягувати розгляд, адже усі копії справи є в обвинуваченого.

«Там лише три томи, справа не об’ємна. Більше того, усі документи відскановані та надані обвинуваченому. Є відповідні розписки. Тому я заперечую проти перенесення розгляду, бо сторона захисту мала можливість ознайомитися з документами справи», - наголосив прокурор.
Проте колегія суддів вирішила відкласти підготовче засідання на 4 жовтня на 9:00.

Нагадаємо, голова Любомльської РДА Микола Пархомук, якого затримали на хабарі в 2 тисячі доларів, тривалий час не був відсторонений зі своєї посади і продовжував займати посаду голови РДА. Миколу Пархомука, зі слів нардепа Ігоря Гузя, «проштовхнув» на посаду голова Волинської обласної державної адміністрації Володимир Гунчик. Після виявленого факту хабарництва Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков під час засідання уряду 6 квітня звернувся до прем’єр-міністра Володимира Гройсмана з проханням відсторонити із займаної посади Миколу Пархомука. Врешті, 11 квітня посадовця відсторонили з посади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Доктар Шацький 33 см Показати IP 31 Серпня 2017 13:49
Це підстава, він хороший....
Західняк Показати IP 31 Серпня 2017 18:20
він подонок, в тюрму виродка

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus