USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Потерпіла у справі Москвича тиснула на свідків? ФОТО

27 Травня 2009 17:39
Один із свідків захисту у справі Москвича заявила у суді, що під час двотижневої перерви потерпіла у справі Наталія К. розпочала чинити на неї тиск. Про це свідок Юлія В. заявила сьогодні, 27 травня, під час розгляду справи Москвича в Апеляційному суді області, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Після обідньої перерви спочатку  допитали одного зі свідків державного обвинувачення – оперуповноваженого ДСБЕЗ Анну Б., яка знімала пояснення у дружини депутата Світлани Москвич.
 
Пані Б. розповіла, що в день затримання депутата міськради 22 січня після обіду до неї привели дружину обвинуваченого. За словами оперу повноваженої, Світлані Москвич зачитали статтю 63 Конституції України, після чого вона дала згоду на дачу пояснень. Власне, пані Москвич начебто розповіла, що їй нічого невідомо про бізнес чоловіка та земельні ділянки, які йому належать, – депутат нічого не розповідав дружині через її хворобу. Однак підписувати пояснення Світлана Москвич відмовилася, – зазначила Анна Б.
 
Натомість Світлана Москвич заперечує, що її в міліції ознайомили перед опитуванням зі змістом статті 63 Конституції. Лише потім, на бланку з роздрукованими поясненнями, вона побачила інформацію про цю статтю. Зрештою, як встановив суд, жодного документу, де б був підпис пані Москвич про те, що її ознайомили зі статтею 63 Конституції, немає.
 
Натомість свідок захисту Юлія В., яка прийшла на суд уже вдруге, розповіла, що потерпіла у справі Наталія К. після участі свідка у суді почала на неї тиск. Зокрема судове засідання відбувалося у четвер, де низка свідків захисту заявили, що потерпіла у справі – аферистка. А вже в п’ятницю зранку біля контейнера на ринку на пані В. чекала особисто Наталія К., яка вимагала, аби свідок «забралася з контейнеру та квартири».
 
Коли ж Юлія В. відмовилася це зробити, то потерпіла у справі Москвича звернулася до прокуратури та міськвідділу із заявою, що Юлія В. заволоділа її контейнером з товаром та квартирою. Натомість пані В. звернулася із заявою до міськвідділу міліції, але наразі на контейнері висять замки, а товар вартістю 100 тисяч гривень – псується.
 
На думку державного обвинувачення, цей свідок (Юлія В.) не наводить жодних фактів, пов’язаних безпосередньо зі справою депутата міськради, це «лише її стосунки із потерпілою».
 
«Вона (потерпіла Наталія К., – «ВН») мені помстилася, що я прийшла сюди (на суд, – «ВН») і розказала, що це за людина», – зазначила натомість свідок.
 
Окрім того, у закритому судовому засіданні було допитано потерпілу Наталію К.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 27 Травня 2009 17:58
А чому не відділити чорне від білого? Справа з Москвичем - то одне, а з Кушнір - то інше
Анонім Показати IP 27 Травня 2009 18:17
А як тут відділиш: дама вляпалась з кредитами і, щоб захиститись від банків і людей, зробила послугу міліції і прокуратурі на рівному місці підставивши Москвича...
Анонім Показати IP 28 Травня 2009 11:09
Аноніму 27 травня, 18:17 Стопудово!
Анонім Показати IP 29 Травня 2009 20:46
зразу видно підставили Кузьмовича, тільки аферистка погодилась на таке кидалово.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus