USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Потяг «Львів-Київ» зупинили на Волині. Повідомлення про замінування

19 Лютого 2014 11:01
В чергову частину Волинського лінійного відділу надійшло повідомлення від Луцького міськвідділу, про те, що на телефон «102» зателефонував невідомий громадянин та повідомив, що поїзд №142 сполученням «Львів-Київ» заміновано. Про це повідомили у підрозділі зв’язків з громадськістю УМВС України на Львівській залізниці

19 лютого о 00.35 вказаний поїзд зупинено по станції Володимиро-Волинський ДТГО «Львівська залізниця».

На місце події виїхали правоохоронці Волинського лінійного відділу, Володимир-Волинського міськвідділу, а також було задіяно карету швидкої допомоги міста Володимиро-Волинський, вибухотехнічну групу НДЕКЦ у Волинській області, екіпаж ДСНС у Волинській області, екіпаж пожежної частини міста Володимир-Волинський.

Задля безпеки громадян з даного поїзда було евакуйовано 202 пасажири. Потяг було оглянуто. Після закінчено огляду було виявлено предмети схожі на саморобні вибухові пристрої. Вилучені предмети направлено на дослідження в НДЕКЦ УМВС України у Волинській області.

Затримка руху поїзда №142 сполученням «Львів-Київ» склала 3 год. 55 хв.

Правоохоронці проводять перевірку матеріалів, а також встановлюють особу, яка повідомила про замінування.

Львівська залізниця функціонує в нормальному режимі Рух приміських, пасажирських та міжнародних поїздів здійснюється згідно до графіку, - повідомили у прес-службі

УМВС України на Львівській залізниці.

З території Львівської залізниці за добу в напрямку Києва виїхало 18 поїздів. Усі прибули згідно графіку. Збій був лише по одному потягу, оскільки була отримана інформація про замінування потягу «Львів-Київ».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
цікаво Показати IP 19 Лютого 2014 11:07
Беркутушки бімбу заклали чи ментушки під час огляду?
Бульба Показати IP 19 Лютого 2014 11:19
Новости с передовой 18 02 14 Рулев. - www.youtube.com/watch?v=WBnpZcVEKKI
тупий поліщук Показати IP 19 Лютого 2014 11:21
Це ж треба, не встигли у Львові "замінувати", як у Луцьку знають і телефонують на 102. А якби з Брюселя зателефонували про львівське "мінування", зупинили б поїзд чи ні?
ЄвроЛучанка Показати IP 19 Лютого 2014 11:38
Знову Азіров розважається?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus