USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Потреби армії на Волині можуть покрити за вільні залишки

24 Лютого 2015 08:55
Надавати посильну допомогу армії, особливо в плані матеріально-технічного забезпечення війська, просять бізнесові структури у обласній адміністрації.

Про це стало відомо під час оперативної наради у голови облдержадміністрації 23 лютого.

Так, очільник ОДА Володимир Гунчик закликав представників бізнесових структур, чиновників усіх рівнів максимально сприяти і надавати допомогу по відновленню техніки, яка прибуває з військових частин, та яка поступає від благодійників у військові частини.

«Сильна армія – наш захист, їй треба забезпечити економічну підтримку, щоб хлопці не залежали від неякісної підготовки техніки чи недостатнього забезпечення», - зауважив він.

Так, Гунчик висловив сподівання, що після затвердження видатків обласного бюджету, вільні залишки розподілять на потреби військових частин.

«Думаю, 20 березня, коли відбудеться сесія обласної ради і ми повністю затвердимо видатки по обласному бюджету, ми розпочнемо активну кампанію по використанню бюджетних коштів, які є на залишку, щоб підтримати волонтерський рух, військові частини, зокрема, забезпечення їх паливно-мастильними матеріалами, матеріально-технічними засобами. Це передбачено в нас у відповідній бюджетній програмі», - зазначив голова ОДА.

Відтак, він попросив відповідальних працівників звірити потреби з командирами військових частин, підключити військовий комісаріат, волонтерські громадські організації, щоб чітко зрозуміти, що дійсно треба військовим частинам.

Нагадаємо, 14 бригада, яка дислокується у Володимирі-Волинському, подала заявку на необхідні потреби в розмірі 40 мільйонів гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
думаю Показати IP 24 Лютого 2015 09:44
пора уже міліонерам скидатись на армію по-серйозному .
грамотно Показати IP 24 Лютого 2015 10:51
Які до чорта залишкові кошти, якщо це - "вільні залишки" обласного бюджету, тобто гроші волинських платників податків, які у минулому бюджетному році були призначені на якісь програми, але через їх відсутність на єдиному казначейському рахунку або через нерозпорядливість чиновників не були освоєні. Найчастіше вони співмірні з борговими зобовязаннями бюджету минулого року. Тепер пропонують віддати і ці гроші на армію. Борги, мабуть, теж на війну спишуть. Да, розруха таки з голови починається
не пацик Показати IP 24 Лютого 2015 13:30
в Украіні немае ще ядерной зброі а знаете чому-відповідаю бо волонтери ще незаказували !-вот коли закажуть тоді і буде як все інше що до того було і на чому воювали-все на волонтерах тільки на них надія : остальне державне падло як крало так і краде дальше аж піниться

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus